BanditsZ

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
Welkom!

Je bent geboren en getogen in Italïe, een mooie plaats vind ik zelf, in Italïe is erop dit moment een geweldadige golf aan Maffia's die iedereen vermoord, bedreigt en beschermingsgeld proberen te innen, je bent zelf een gangster van de Cosa Nostra, en de don vertrouwt je toe om wat geld te innen bij een Italianse cafe, je rijdt erheen, bedreigt de eigenaar, en gok het is? Een man steekt een mes in je ribbenkast en kidnaped je naar Amerika, het land van de ongekende mogelijkheden, de don denkt dat je bent gevlucht met het geld en stuurt al zijn huurmoordenaars naar je woonplaats. Bijna iedereen wordt op een vreselijke manier geëxecuteerd, niemand vertelt een woord over dat je daar woont, en daar ben jij ook dankbaar voor, nu moet je wreken voor die mensen. Je komt in een andere kleine familie, en er zijn heel veel leuke dingen te doen op BanditsZ!

Frankrijk
In Frankrijk kan je tijdens het hoogseizoen op zoek gaan naar verdachte pakketjes
Nederland
Wie slim te werk gaat kan goed verdienen op de aandelenbeurs in Nederland
Italië
In Italië kun je de paus dames van lichte zeden brengen in ruil voor cash
Rusland
In Rusland kun je eens per week een lid van de Russische maffia uitdagen voor een gevecht met de blote hand
Egypte
In Egypte kun je eens per week de Farao vermoorden voor een fikse beloning

CJ

In de famillie begin je klein, door om de farao in egypte te vermoorden, misdaden te plegen of zelfs auto's te stelen kan jij hoger komen in de famillie, op allerei andere manieren verdien jij geld, met die money kan je power kopen, zoals bescherming, geweren en zelfs huizen! Ook daarom stijgt je power en de kracht om iemand te vermoorden, door veel power en geld te verzamelen bouw jij je eigen wereld met vijanden, vrienden en zelfs kameraden, maar je bent gewaarschuwd, iedereen wilt hoger worden, en hoger, daarom is het waard om meer vrienden te maken dan vijanden, op die manier kan je vrienden jou helpen in tijd van nood.

Maar daar blijft het niet bij, reis naar andere steden om je wereld te verlengen, koop vliegvelden of zelfs casino's, ziekenhuizen of koop aandelen in Nederland, kan jij samen werken met andere gangsters om zo de meest gerespecteerde famillie in de wereld van BanditsZ te maken? Kan je dat wel? Maak dan snel een account aan!

Gebruikersnaam Michael
Rank Eigenaar
Nationaliteit Nederland
Geslacht

Man

De weekschema van BanditsZ 2013 

Let op! Wanneer er te weinig leden online zijn of te weinig belangstelling dan wordt de activiteit gecanceld! Dit doen wij omdat we niet steeds willen dat verschillende mensen heel vaak geld krijgt, of het is meer leden online of het betekent helemaal niks!

Dag Actie Uitvoerder Tijd
Maandag  Quiz (15x!)
 Crewleden 19:00
Dinsdag  Vrije dag voor Crew
 Michael Geen
Woensdag  Raad de plaat (win 10 miljoen!)
 Crewleden 19:00
Donderdag  Lotto (win 35 miljoen!)
 Michael 17:00
Vrijdag  Stelen van de Crew
 Crewleden 20:00
Zaterdag  Quiz door Michael
 Michael 19:00
Zondag  Vrije dag voor Crew

 Crewleden

Geen

Vacatures

Ben jij een enthouisaste jongen of meisje? En ben jij geintresseërd voor een rank op BanditsZ? Kan jij ABN praten en ben jij vaak online? Dan zoeken we jou! Mail (Michael) op BanditsZ met als onderwerp ''Sollicitatie'' of mail zwaainews@hotmail.com om jouw sollicitatiebrief te sturen, en wie weet ben jij binnenkort een crewlid van BanditsZ! Let op, vermeld welke leeftijd je ben, welk geslacht je bent en welke rank je graag wilt hebben, zo kunnen we misverstanden verkomen!

Op BanditsZ zijn alle ranken vrijwillig, maar wanneer je misbruik van je rank neemt of verkeerde dingen doet wordt je direct gereset, verbannen en vermeld bij de schandpaal op MijnMaffia, zo kan je nooit meer een baan krijgen bij aan andere MaffiaGame!

Vacature Actie Begeleiding Verdiensten
+Bandiet  Chatmoderators en Quizmaster
Adminstrators Vrijwillig
+Bandiet  Chatmoderators en Quizmaster
Adminstrators Vrijwillig
++Bandiet  Moderators en HModerator
Adminstrators Vrijwillig
++Bandiet  Moderators en HModerator
Adminstrators Vrijwillig
++Bandiet  Moderators en HModerator
Adminstrators Vrijwillig
++Bandiet  Adminstrator
Michael Vrijwillig
++Bandiet  Adminstrator

Michael

Vrijwillig

 

Nederlandse CrimeSites Overzicht

Nederlandse RpgSites Overzicht

Stem op BanditsZ! | Hou het spel actief!