• Login
  •  
  • Screenshots
  •  

 

Welkom!

Site van NL-Maffia wordt nu gebruikt voor reclame... 


VERDIEN NU VEEL GELD.. BEGIN MET 10 EURO PER DAG TE VERDIENEN.. EN GROEI UIT TOT 50.000 EURO PER MAAND TE VERDIENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUCCES VERZEKERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  KLIK OP DE LINK HIERONDER: 

 

http://www.zinngeld.nl/signup/559568

Laatste nieuws

Nederlandsemaffia knalt 2010 in met POKER!!!  2009-12-31 7:37 PM

DonCor
Maffioso,

Omdat jullie dit spel zo fanatiek spelen, doen wij als crew zijnde natuurlijk graag wat terug voor jullie. Dit hebben we gedaan in de vorm van nieuwe functies in het spel. Veel kleine veranderingen, maar ook enkele die je direct zullen opvallen. Om 2010 op een goede manier te openen zijn er op dit moment de volgende veranderingen doorgevoerd:

- Multiplayer Poker, jij kunt nu pokeren met spelers van Nederlandsemaffia.nl en andere maffia spellen.

- Ranksysteem is veranderd, het duurt nu langer om Leggendario Don te worden.

- Ranknamen zijn veranderd, er zijn ook vrouwelijke ranks toegevoegd. Zie de lijst onder 'Handboek'.

- Missies zijn aangepast, over de vorige missies ontstond veel onduidelijkheid. Deze missies zijn mooier, uitgebreider en duidelijker.

- Er is een limiet gekomen voor auto's op marktplaats. Maximaal 250 auto's per land, en max. 5 auto's per gebruiker op marktplaats.

- Een chatbox toegevoegd onder 'Algemeen'. Hier kun je iets gemakkelijker praten als op de minichat, en nog met emoticons ook.

- Een familie-don heeft nu ook moderatierechten op het familie-forum.

- Linkpartners zijn enkel nog outgame te bekijken. Zo waan je je ingelogd nog meer in een maffia-wereld.

Binnenkort zullen er nog veel meer nieuwe aspecten op het spel toegevoegd worden. Hoe meer geld jullie besteden aan dit spel, hoe meer updates en verbeteringen er bij komen.


Succes in the game, Enjoy..

Mvr.gr. DonCor
(Namens de Nederlandsemaffia.nl Crew)
Freaky Friday..  2009-12-13 12:38 PM

DonCor
Maffioso,

Als crew zijnde zijn we trots om mede te delen dat we in deze korte tijd alweer 130 leden hebben. Nu we de grens van de 100 overschreden hebben is zoals beloofd de prijzenpagina online gekomen. Er wordt in totaal 2 jaar aan VIP dagen, duizenden belcredits en € 150,- vergeven. De ronde zal nog t/m zondag 7 maart (12:00u.) duren. Dus je hebt nog volop kans om er met die grandioze prijzen vandoor te gaan.

Toch willen we als crew het motto: "Meest vernieuwende Maffia-Game van Nederland" blijven waar maken. Daarom hebben we besloten dat er binnenkort weer iets nieuws komt, namelijk de Freaky Friday. Wat het precies inhoudt horen jullie nog, maar elke vrijdag zal er iets speciaals georganiseerd worden waar ook af en toe prijzen mee te winnen zijn.

Mvr.gr. DonCor
(Namens de Nederlandsemaffia.nl Crew)