Welkom!

In De Wereld Van De Maffia Gelden Er Slechts Enkele Woorden, Respect, Haat, Wraak, Overleven En Misdaad Zijn Daar Enkele Voorbeelden Van. Denk Jij Dat Je Je Kan Redden In Deze Keiharde Wereld ? Dan Ben Je Op De Juiste Plaats !

Op CrimeWorld-Legend Begin Je Met De Rang 'Groentje' . Door Misdaden Te Plegen, Auto's Te Stelen (En Hiermee Te Racen), Drugs Te Verhandelen En Nog Allerlei Andere Dingen Verdien Jij Geld . Met Dat Geld Kun Je Allerlei Dingen Kopen : Bescherming, Geweren, Noem Maar Op . Daardoor Stijgt Ook Je Power, De Kracht Die Je Nodig Hebt Om Iets Of Iemand Aan Te Vallen . Door Veel Power En Geld Te Verzamelen Bouw Je Respect Op En Kun Je Andere Mensen Aanvallen, Of Ze Zelfs Hun Graf Insturen !

Maar Daar Blijft Het Niet Bij . Je Kan Reizen Naar Andere Steden, Vliegvelden Kopen, Werken, Blackjack Spelen, Paardenrace, Roulette Spelen, Aandelen Kopen En Om Niet Te V
ergeten : In De Gevangenis Terecht Komen!

Weet Jij Je Zelfs Zo Omhoog Te Werken Dat Je Je Eigen Familie Kan Starten ? Samenwerken Met Andere Gangsters En Zo De Meest Gerespecteerde Familie In De Wereld Van De Mafia Worden ? Laat Zien Wat Je Kan !

Welkom In De Wereld Van De Maffia .

http://www.dutchleader.nl/php/donads/?id=xandertjuh


aanraders CrimeWorld-Legend
Stem op Toplijst aanraders - hondurese vrouwen

Nederlandse RpgSites Overzicht

Nederlandse CrimeSites Overzicht

Laatste nieuws

Prijzen.  2012-03-30 7:07 PM

xandertjuh
Hallo Allemaal,

Prijzen :

Meeste Rangvordering : 5.000.000 Bankgeld.
Meeste Power : 2.500.000 Bankgeld.
Meest Gebeld : 10.000.000 Bankgeld.
Meeste Leden Aangebracht : 7.500.000 Bankgeld.
Meeste Missies Gehaald : 2.500.000 Bankgeld.

Mvg, Eigenaar Xander.

InloggenNog geen account? Aanmaken Wachtwoord vergeten? Opvragen

Leden

Linkpartners