Het verhaal

girl


In 1282, de Franse Angevins "hield een stevige greep op Sicilië," en een geheime genootschap is ontstaan aan de organisatie nederlaag dit benauwend. De strijdkreet van deze opstandige groep was: 
"Morte alla Francia Italia Anelia!" (Italiaans voor "de dood van de Franse Italië is de kreet!"),
en als de eerste letters van het vers worden genomen, anagram MAFIA is het ontcijferd.


Het woord maffia voor het eerst werd gepubliceerd in 1862 in een toneelstuk van Giuseppe Rizzuto, genaamd "I maffiosi della Vicaria" (De maffia in de pastorie ") over een geheime criminele groep in de gevangenissen van Palermo.

In Sicilië, het woord maffia neiging de betekenis van "mannelijke", en wordt vaak toegepast om iemand zonder per se betekent dat ze waren een crimineel. Sicilië heeft zich moeten aanpassen aan tal van invasies: Arabieren in de negende eeuw, Norman's in de 11e eeuw, Frans in de 12e, de Spaanse in de 15e, evenals invasies door de Duitsers, Oostenrijkers en Grieken.


Geheime genootschappen in de heuvels waren nodig om heersers te weerstaan buitenlandse. Deze maatschappijen werden gevormd, niet alleen om te proberen en heersers de nederlaag van de Fransen, maar ook voor de bescherming en gezin te voeden de Italiaanse in de dorpen van Palermo en de omliggende gebieden. Aangezien de meeste van de dorpelingen waren verbonden, elk dorp pakte een lid gezinshoofd hun. Deze hoofden van families werden genoemd (capodecina of capo voor kort). De capodecina zou halen mannen uit het dorp om hem mee te nemen naar de heuvels. Voordat de mannen vertrokken naar de heuvels die zij zouden hebben te verpanden hun loyaliteit, steun en Omerta. De eed in het Engels klonk als volgt:


"Ik (naam) wil tot het aangaan van deze geheime organisatie om mijn gezin te beschermen en om broers bescherm ik mijn." Morte alla Francia Italia Anelia! "Met mijn bloed. (Een mes is gebruikt om met de hand plaats een snee in de rechter wijsvinger of) en het bloed van alle heiligen, en de zielen van mijn kinderen.
(Het teken van het kruis is gemaakt) Ik zweer geen geheime verspreiden deze en te gehoorzamen met liefde en Omerta. Ik voer levend in deze organisatie en laat het alleen in de dood. "


Eenmaal veilig in de heuvels, de capodecina's zouden allemaal samen te komen en kies iemand om de leiding van alle leden van dit geheime genootschap. Het hoofd van alle leden werd genoemd (tutti capi di Capo) de baas van alle gezinnen. Voedsel was schaars, de voorwaarden betreurenswaardige, de Franse gecontroleerde alles en als je niet doet wat de Franse Angevins wilden, zouden ze martelen en doden je. De leden van de samenleving zou raid leveringen en wapens uit de Franse en de distributie van hun waren in de dorpen. Ze hadden om te werken in volledige geheimhouding. Dit was nodig ter bescherming van de leden en hun gezinnen van marteling. Dit was een eervolle de samenleving in het feit dat je moest volledig geloven in de zaak en de leden bereid zijn te sterven van de te beschermen. De dorpelingen ook gerespecteerd en geëerd de soldaten uit de heuvels. Ze wist dat er een kans voor de vrijheid van de Franse, maar alleen als ze Italianen bleven zwijgen over hun collega's in de heuvels.

Deelnemen aan de samenleving is als lid worden van een religie. Het is een levenslange toewijding, sterker dan alle banden met andere godsdiensten, de staat of zelfs familie. Je kunt niet terugtrekken uit het. Deze maatschappij heeft het overleefd door de eeuwen heen, het is geheim en alleen de leden weten andere leden. Niemand zou ooit toegeven dat een lid of jou vertellen wie de andere leden zijn. Dat zou schenden Omerta en worden bestraft met de dood.

Door de eeuwen heen de leiders en de soldaten zijn veranderd de maatschappij, sommige voor de betere, sommige voor het ergste. De mannen van de heuvels een keer gewonnen te voeden en vrienden te beschermen en hun gezinnen. Ze waren erg goed in. Zo goed, ze eindigde met meer voedsel en voorraden dan ze ooit zou kunnen gebruiken. Om te stelen om dingen die kunnen ze niet, ze verhandeld met het vasteland van Italië en andere landen. Dit was het begin van de zwarte markt. De samenleving is altijd al een sterke kracht in Italië.
Niet iedereen in de samenleving is een criminele Ook zijn niet alle Italianen in de samenleving.


Wat de Amerikanen Mafia oproep in dit land, wordt geacht die gestart zijn door Don Vito Cascio Ferro, die vluchtte naar New York na de moord op bankier Emanuele Notarbartolo in Sicilië, in 1893. Meer samenleving leden vluchtten naar Amerika tijdens de jaren 1920, toen Mussolini probeerde naar Sicilië uitroeiing van de maffia in. Toen de geallieerden Italië bevrijd in de Tweede Wereldoorlog, ze bevrijd anti Mussolini gevangenen, waaronder veel leden van de samenleving. Sommige werden geïnstalleerd in de posities van macht, en begon dus aan de criminaliteit verweven politiek en georganiseerd in Italië. De maatschappij verplaatst van de landelijke heuvels naar de steden van Sicilië. De Sicilianen hebben ontwikkeld samenwerkingsovereenkomsten met andere geheime genootschappen Italiaanse, de Camorra en de Ndrangheta, maar blijven de controlerende organisatie. De Sicilianen zijn flexibel en kunnen werken met veel verschillende nationaliteiten. De belangrijkste bedreiging voor de Sicilianen en de samenleving is hun eigen periodieke bloedvergieten vetes. Als de samenleving die genoemd Mafia was in de 12e eeuw leefde en goed vandaag, er zou geen behoefte aan overheidsprogramma's. Alles zou slagen. Italianen moeten goed te kijken naar hun familie en vrienden. Er is geen maffia, is het niet meer bestaat, maar er is een kans voor de Italianen om samen te werken met hun familie en vrienden om het leven beter en welvarender.

have fun