Wachtwoord vergeten?
Verbinden met Facebook

Spel regels

Credits.

0.1 - Na het bestellen van Credits kan het spel niet aansprakelijk worden gesteld voor enige opgelopen schade ben je minderjarig, vraag dan eerst toestemming aan een ouder of verzorger. Vraag ook altijd toestemming aan de eigenaar van een telefoon, indien daar gebruik van wordt gemaakt.

0.2 - Bij problemen bij het bestellen van Credits kun je de beheerder van dit spel een PM sturen, deze zal dan contact met je opnemen niet via mini-chat.

0.3 - Het vragen cq bedelen om credits in de chat is niet toegestaan!Wil je een speler om credits vragen, dan doe je dat via een privebericht. Weigert de speler credits te geven, ga dan niet door met zeuren of ga zeker niet dreigen. Als de crew dit soort zaken constateerd word je een communicatieban van tenminste 5 dagen opgelegt.


Algemene regels spel 

1.1 - Bij deelname en dus registratie bij het spel ga je akkoord met de voorwaarden en regels die in deze disclaimer zijn vermeld. Bij het niet naleven van de disclaimer heeft het beheer van het spel het recht om de toegang, zonder enige vorm van verantwoording aan de desbetreffende overtreder, per direct voor een onbepaalde tijd te ontnemen.

1.2 - De website heeft een verbod op elke vorm van haat, discriminatie, pesterijen of een andere vorm in deze richting.

1.3 - Voor het melden van valsspelers kunnen beloningen worden gegeven, Tussen de 1.000.000 en 5.000.000 bankgeld.

1.4 - Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders voordat je van de Credit opties gebruik maakt.

1.5 - Elke gebruiker dient de aanwijzingen van een crewlid op te volgen. Bij het niet naleven van de aanwijzingen van een crewlid kan de toegang tot de website en dus het account worden ontnomen.


Forum & Chatbox.

2.1 - Het vals beschuldigen van mensen, dus beschuldigingen op het forum of de chat zetten zonder goede beredenering, wordt niet getolereerd. Als je iemand ergens van verdenkt, meld dit dan aan een van de moderators of aan de admin. Voorzie je melding van voldoende bewijs, aangezien het anders eveneens een valse beschuldiging is.

2.2 - Het forum is onder andere bedoeld als 'naslagwerk'. Kijk dus voordat je een topic opent of jou vraag of opmerking al een keer eerder geplaatst is.

2.3 - Plaats een nieuw topic altijd in de daarvoor bestemde 'sub-groep' (mededelingen, bugtracker, ideeënbus, vragen, kletscafé).

2.4 - Voel je niet verplicht te antwoorden op ieder topic en of elke zin dat voorbij komt. Reageer alleen maar als je een nuttige toevoeging hebt. Dit voorkomt dubbele berichten, nutteloze berichten, etcetera.

2.5 - Het is verboden om via de chatbox of forum reclame te maken, neem contact op met de "crew Pipo of Blackpanter"

2.6 - Spammen voor andere websites of spellen, is ten strengste verboden, en zal resulteren in een pemanente ban!

2.7 - Moorden plegen word niet in de chatbox besproken, In het spel glory of blood gaat het nou eenmaal over het feit dat je moet zien te overleven!


Straffen spel- en forumovertredingen.

3.1 - Afhankelijk van de overtreding en de frequentie van deze overtreding door de speler, kunnen de Soulsheart en de support Partners besluiten tot het geven van de volgende straffen:- Schelden: 1 waarschuwing bij herhaling een communicatieban van 3 dagen.

3.2 - Discrimineren; Direct een communicatieban van 7 dagen, zonder waarschuwing vooraf.

3.3 - Het toewensen van ernstige ziektes: Direct een permanente ban zonder waarschuwing vooraf.

3.4 - Niet opvolgen instructies van crew cq commentaar hebben op crew: 1 waarschuwing bij herhaling een communicatieban van 3 dagen.

3.5 - Ongewenste post zoals porno etc: 1 waarschuwing plus verwijdering van post bij herhaling verwijdering van post plus een communicatieban van 15 dagen.

3.6 - Spammen voor andere websites; Permanente ban zonder waarschuwing vooraf.

3.7 - Bij bedreiging of fraude kan er worden besloten, aangifte te doen bij de politie houd het leuk op het spel, dat is voor jou, je medespelers en de crew wel zo aangenaam!


Valsspelen.

4.1 - Vals spelen is ten strengste verboden mocht je betrapt worden dan heb je een "probleem" excuses maken heeft geen zin.

4.2 - Als je een fout in het spel hebt ontdekt en daarvan gaat profiteren is dat niet toegestaan je kan dan een ban verwachten meld het ons dus, aangezien je dan meestal ook een beloning kan verwachten tussen de 1.000.000 en 5.000.000 kluisgeld.

4.3 - Discussies over een door een crewlid gegeven straf zijn niet toegestaan. Doe je dit toch dan kun je zelfs een hogere straf verwachten.

4.4 - Leden die online staan maar deze zijn er niet wegens ze zijn moe of zijn naar school of zijn winkelen moeten hun profiel sluiten uit beleefheid Ook wij als crew weten dat je spullen kan ontvangen als je online bent maar dan moet je er wel zijn wel online. Het systeem zet je automatisch op inactief.


Accounts.

5.1 - Accounts mogen tegen geen enkele vergoeding worden doorverkocht, mits toestemming van de crew.

5.2 - Per ip adres is maar 1 account mogelijk wil je een familielid of huisgenoot laten meespelen, dan kun je hiertoe een verzoek indienen bij de crew van dit spel.

5.3 - Een account dat is verbannen zal geen toegang meer krijgen tot de site Ook in discussie gaan over een account dat is verbannen heeft geen zin: mocht je het toch proberen, dan kun je zelf ook een ban verwachten.


Veiligheid.

6.1 - Zorg er voor dat je wachtwoord niet makkelijk te kraken is voor anderen plaats ook geen openbare gegevens van jezelf op de website alles is op eigen risico!


Moorden en aanvallen.

7.1 - Achter elkaar 1 iemand vermoorden is niet toegestaan heb je iemand vermoord moet je eerst 2 andere leden vermoorden voordat je weer een aanval pleeg tegen die andere persoon. Dit is gedaan zodat het lid die vermoord is heeft een kans om te ranken en weer te sparen!

7.2 - Ben je vermoord geen ruzie maken op de chatbox dit hoort bij het spel leden hebben een kans om vermoord te worden en moorden te plegen!


Crew "stopt" met aanvallen te plegen (alleen op feestdagen).

8.1 - De crew stopt met aanvallen te plegen op leden dit kunnen wij voortaan niet meer doen!

8.2 - Leden die een crew in hun familie hebben deze "CREW" kan de familie niet meer verdedigen dit ligt aan de leden zelf om te onderhouden.


Crew.

9.1 - De crew heeft het recht om jouw account te wijzigen of te verwijderen hier is geen discussie over mogelijk.

9.2 - De crew heeft rechten om alles te zien en te doen. Zij kunnen nergens aansprakelijk voor worden gesteld.

9.3 - We zullen proberen als crew alles te regelen en zo snel als het kan echter zijn wij geen machines, houdt daar dan ook rekening mee!


Prijzen en crew.

10.1 - Hoe mooi deze prijzen ook worden "CREW" heeft geen kans om deze te winnen: Credits, Contant geld, Bank geld, VIP-Dagen, Kogels, Smart telefoons, Tablets.


11 - De crew.

11.1 - Eigenaar: Soulsheart

11.2 - Alle algemene vragen zoals hoe het spel werkt.

11.3 - Vragen over je account of Inlog problemen.

11.4 - Ban/Ip-problemen-Linkpartners.

11.5 - Zoek nieuwe leden.

11.6 - Betaalde reclame.

11.7 - Updates.


Hoofd admin: Pipo

12.1 - Alle algemene vragen zoals hoe het spel werkt.

12.2 - Vragen over je account of Inlog problemen.

12.3 - Ban/Ip-problemen-Linkpartners.

12.4 - Zoek nieuwe leden.

12.5 - Betaalde reclame.

12.6 - Updates.


Hoofd admin: Blackpanther

13.1 - Alle algemene vragen zoals hoe het spel werkt.

13.2 - Vragen over je account of Inlog problemen.

13.3 - Ban/Ip-problemen-Linkpartners.

13.4 - Zoek nieuwe leden.

13.5 - Betaalde reclame.

13.6 - Updates.

 

Promotors: Algemene crew

14.1 - Linkpartners.

14.2 - Zoek nieuwe leden.

14.3 - Gratis reclame.


Help desk.

15.1 - Algemene crew


Help desk.

18.1 - Help desk hebben de taak de regels te handhaven dit wordt gedaan naar eer en geweten, zonder iemand of iets voor te trekken.

18.2 - Help desk hebben het recht om berichten aan te passen en te verwijderen als je het niet eens bent met een verwijderde post, kan je vragen waarom de post verwijderd.

18.3 - Help desk hebben de bevoegdheid om mensen de toegang tot het forum te weigeren.

18.4 - Help desk hebben de bevoegdheid om mensen de toegang tot het spel te ontzeggen.


Crew werktijden.

19.1 - Maandag 12:00 tot 23:00 uur.

19.2 - Dinsdag 12:00 tot 23:00 uur.

19.3 - Woensdag 12:00 tot 23:00 uur.

19.4 - Donderdag 12:00 tot 23:00 uur.

19.5 - Vrijdag 12:00 tot 02:00 uur.

19.6 - Zaterdag 12:00 tot 02:00 uur.

19.7 - Zondag vrije dag!

19.8 - Crew Leden zullen nooit echt stoppen wij helpen dan als iets echt mis gaat verder letten we gewoon op als het spel rustig verloopt!

19.9 - Leden moeten er zelf uitkomen als de crew er niet meer is en het spel spelen, leden moeten op dat moment het handboek gebruiken of kijken op de forum en kijk dan de tips zeker handig als je net nieuw bent.


Persoonlijke communicatie netwerken en pagina's.

20.1 - Je mag je persoonlijke pagina van welke website dan ook op géén enkele manier promoten. Het doorgeven van links, website's of andere digitale communicatie middelen is absoluut niet toegestaan.

20.2 - Het is verboden deze website te gebruiken voor je persoonlijke links. Wanneer we dit merken zal het account permanent worden geblokkeerd.


Namens het team: Veel plezier.

Einde.


 

 

 

    
Taalkeuze:    Nederlands    English