Welkom!

 

Prijzen

Op GC zijn er ook prijzen te winnen. Deze prijzen worden uitgedeeld aan de beste spelers, voor meer informatie: klik hier.


Ben jij het 1000e lid? Dan ontvang jij nog eens een extra ingame prijs die je (met wat realistisch denken) zelf mag uitkiezen!

____________________________

 

 

Account activeren niet nodig!

 

 

linkpartners

Onze linkpartners zijn een soort sponsers.Je kan ook bij onze linkpartners komen als je ons ook bij jou op je site zet. natuurlijk moeten de sponsoren een bijdragen aan ons geven. bijv. MP, die je kan kopen op mijnmaffia. als je bij de linkpartners wilt komen, zeg ik hoe je aan de MP kan komen en hoeveel dat dan kost. ik hoop dat dit genoeg informatie is.

 

 

© Copyright GoldenCrimez

 

Laatste nieuws

Informatie  2010-09-21 8:23 PM

jesper
De meeste spelers op dit spel zijn inactief. Ik en het GoldenCrimez Team zouden graag willen dat daar verandering in komt. daarom geven wij een speciale actie, als er een maand lang 5 leden per dag zijn ingelogt, krijgt iedereen genoeg cc om oneindig VIP te kunnen kopen(optie wordt dan ingeschakeld).
Worden er in 1 week meer dan 5 nieuwe mensen aangemeld, geld hetzelfde. we hopen hiermee meer leden en ook meer actieve leden te krijgen.


MVG,
Jesper
en het GoldenCrimez Team
eigen goldencrimez.com e-mail adres  2010-08-16 3:47 PM

jesper
je kan nu een eigen golencrimez.com e-mail adres kopen. de kosten zijn €5,00 belcreits kopen, de belcredit's mag je natuurlijk zelf houden. dat is dus een win-win situatie.EXTRA:
we zoeken nog een eerlijke moderator die dit spel leuk vind en actief wilt en gaat spelen.
neiuwe updates  2010-08-04 6:31 PM

jesper
we hebben 2 nieuwe update's

1e. als je gaat vliegen, zie je een landkaart en een bewegend vliegtuigje!!!!


2e. waardetransport overvallen. deze optie staat bij misdaden en kun je vanaf de rank meeloper doen. de prijzen kunnen oplopen tot cc en VIP dagen!!!


Dit waren de updates. We hopen dat jullie er blij mee zijn.


MVG,
Jeslar
en het GC Team