Regels

 


Deze regels zijn van toepassing wanneer je deelneemt aan Great Crimes.


Image and video hosting by TinyPic

Het is verboden reclame te maken voor andere websites.


Respect tonen naar anderen.

- Het is verboden om iemand te bedreigen in het spel. Er spelen ook kinderen in het spel en die zijn erg makkelijk te beïnvloeden.

- Het is niet toegestaan enige vorm van haat, discriminatie, pesterijen of andere vormen in deze richting te publiceren. 

- Let ten alle tijden op je taalgebruik en val andere spelers niet hinderlijk lastig.  Plaats een ander ook niet in een slecht daglicht via de persoonlijke berichten of de chatbox.

- Wordt niet kwaad wanneer iemand je heeft overvallen, aangevallen of vermoord. Wees een waardige tegenstander en haal je wraak wanneer het je niet zint.

 

Speel het spel eerlijk.

- Het is ten strengste verboden om via de veiling of via de objecten geld door te sluizen naar andere accounts. De crew kan statistieken en spelerslogs nakijken en zal dit dus ook zeer snel opmerken. Wees dus gewaarschuwd!

- Het gebruik  van spiders, bots of andere soortgelijke programma's is niet toegestaan.

- Er wordt met 1 account per ip adres gespeeld. Heb je gezinsleden die het spel ook willen spelen? Geen enkel probleem maar meld het wel eventjes aan Great Crimes. Ook is het niet toegestaan dat personen met hetzelfde ip-adres samen een familie starten of zich bij eenzelfde familie aansluiten.

- Mocht je een fout in het spel ontdekken en daarvan profiteren, kan je uitgesloten worden van de prijzen en eventueel een ban verwachten. Meld het ons dus meteen!


Veiligheid.

- Zorg ervoor dat geen privacy gegevens op de website plaatst, en deel je wachtwoord niet met andere personen. Dit alles voor je eigen veiligheid.

- Het is daarom ook niet toegestaan anderen je email of je msn te geven, vraag hiervoor eerst toestemming aan de crew.

 

De crewleden.

- Admins en Moderators zijn uitgezonderd van deelname. Zij hebben de taak de regels te handhaven.

- Val de Admins niet lastig met verzoeken tot het versterken van hde crew, wij zullen hier niet op in gaan.

- Heb je vragen stel ze gerust, wij zijn echter geen machines, houdt daar dus ook rekening mee.


Gewonnen geldprijzen.

- Geldprijzen worden niet per post verstuurd. De winnaar van één van de geldprijzen dient in het bezit te zijn van een bankrekening. Geldprijzen worden niet op andermans rekening gestort, er kan ter verificatie om een kopie danwel scan van de ID kaart worden gevraagd om dit te controleren. 


Ronde reset.

- Na het beeïndigen van een ronde begint iedereen weer van voor af aan. Enkel in het bezit zijnde credits en vipdagen blijft men behouden.