Voor ouders

Informatie voor ouders                      
Deze pagina is bedoeld om ouders informatie te verschaffen over het spel Great Crimes.

Spel

Great Crimes is een online Maffia browser spel. Dit wil zeggen een spel in een website verwerkt. Ook wel RPG genaamd, Role Playing Game!

Wij spelen hier met zijn allen de rol van een maffialid in deze maffiagame. Er kunnen misdaden uitgevoerd worden en families worden opgericht. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te doen. Zo kan je racen met auto's, discussieren op het forum en de chat, geld sparen, vrienden hebben en naar het casino gaan en natuurlijk nog heel veel meer!

Ook is er natuurlijk een crew aanwezig in het spel. Wij zullen erop toezien dat er geen grove taal word gebruikt, en er ook geen racisme of reclame wordt gemaakt. Ook letten wij er op dat er niemand wordt gepest en dat er ongestoord en gezellig op een eerlijke manier een spelletje gespeeld kan worden.

Leeftijd
Dit spel is bedoeld voor de wat oudere jongeren, zo pakweg rond 12 jaar en ouder. We hanteren geen
leeftijdscontrole aangezien dit niet betrouwbaar is en averechts werkt. 

Kosten
Het spel is gratis te spelen, wanneer het spel bevalt kan een speler er voor kiezen te betalen voor het spel.
Er is bijvoorbeeld een betaal mogelijkheid om het spel actiever te spelen door VIP-speler te worden. Een VIP geldt voor 2, 10 of 30 dagen, hierna kan een speler opnieuw kiezen om VIP worden. Tevens is er ook de mogelijkheid om credits om te zetten in speelgeld of andere spelopties.

Er is dus  geen 
sprake van een abonnement dat opgezegd moet worden of een automatische maandelijkse afschrijving.


Betalingen worden meestal gedaan per telefoon, wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u betaalnummers blokkeren op de telefoon. Ook kunt u ervoor kiezen een wallie kaart te nemen of via ideal of paypal. Zo is uw veiligheid extra gewaarborgd, Tevens hebben wij zelf een hekel aan reclame telefoontjes en willen ook iedereen duiden op de website https://www.bel-me-niet.nl/ hier kunt u gratis registreren en dan mag niemand u meer bellen met een marketing stunt.  Zie dit als een gouden tip! Nooit meer lastiggevallen worden door telefoongesprekken waar u niet op zit te wachten.


Blokkade
Wanneer u niet wilt dat uw kind dit spel speelt, is er de mogelijkheid om dit spel te laten blokkeren voor uw kind. Neem hiervoor contact op via het contact formulier. We kunnen uiteraard niet uitsluiten dat uw kind een tweede account aanmaakt en alsnog gaat spelen bij vrienden of kennissen.

Met vriendelijke groet,

Great Crimes Crew