Huis Regels

Algemene regels Forum
Straffen spel- en forumovertredingen Valsspelen
Gun2Maffia.nl Accounts
Veiligheid Credits
Minichat Objecten
Profiel Doneren
Online op andere IP adres Contact

 

Huis Regels Gun2Maffia.nl

 

1 - Algemene regels
1.1 - Bij deelname en dus registratie bij het spel ga je akkoord met de voorwaarden en regels die in deze disclaimer zijn vermeld. Bij het niet naleven van de disclaimer heeft het beheer van het spel het recht om de toegang, zonder enige vorm van verantwoording aan de desbetreffende overtreder, per direct voor een onbepaalde tijd te ontnemen.
1.2 - De website heeft een verbod op elke vorm van haat, discriminatie, pesterijen of een andere vorm in deze richting. Deze vormen mogen dus nadrukkelijk niet worden geuit in teksten of afbeeldingen.
1.3 - Voor het melden van valsspelers kunnen beloningen worden gegeven door een game eigenaar, welke echter niet gegarandeerd worden.
1.4 - Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders voordat je belcredits aanschaft.
1.5 - Er mogen en kunnen grote of kleine, al dan niet spelinhoudelijk wijzigingen in het spel plaatsvinden, ook tijdens een eventuele ronde gestart door een game eigenaar.
1.6 - Elke gebruiker dient de aanwijzingen van een crewlid op te volgen. Bij het niet naleven van de aanwijzingen van een crewlid kan de toegang tot de website en dus het account worden ontnomen.
1.7 Door akkoord te gaan met dit reglement geef je Gun2Maffia.nl en de game eigenaar toestemming je e-mailadres in de toekomst te gebruiken voor andere projecten en / of je op de hoogte te houden wat betreft dit spel.
1.8 Gun2Maffia.nl heeft op ieder moment het recht om dit reglement / deze voorwaarden te wijzigen.

 

2 - Forum
2.1 - Het vals beschuldiging van mensen, dus beschuldigingen op het forum zetten zonder goede beredenering, wordt niet getolereerd. Als je iemand ergens van verdenkt, meld dit dan aan een van de moderators of aan de admins. Voorzie je melding van voldoende bewijs, aangezien het anders eveneens een valse beschuldigingen zijn.
2.2 - Het forum is onder andere bedoeld als 'naslagwerk'. Kijk dus voordat je een topic opent of jouw vraag of opmerking al een keer eerder geplaatst is.
2.3 - Plaats een nieuw topic altijd in het daarvoor bestemde forum gedeelte, dit scheelt een hoop ergenis.
2.4 - Voel je niet verplicht te antwoorden op ieder topic dat voorbij komt. Reageer alleen maar als je een nuttige toevoeging hebt. Dit voorkomt dubbele berichten, nutteloze berichten, etcetera.
2.5 - Andere websites promoten op het forum zonder toestemming (spam) kan worden bestraft met het ontnemen van de toegang tot het spel en dus verwijdering van het account.
2.6 - Het forum is niet bedoeld om andere leden of families de oorlog te verklaren.

 

3 - Straffen spel- en forumovertredingen
3.1 - Afhankelijk van de overtreding en de frequentie van deze overtreding door de speler, kan de game eigenaar één van de volgende straffen toepassen:
   - Een waarschuwing.
   - Een ban.
   - Een complete reset.
3.2 - Mocht de overtreding van dusdanige ernst worden verklaard, dan kan het beheer van het spel naar de politie stappen om aangifte te (laten) doen.
3.3 - communicatie ban , indien blijkt dat een speler zich communicatief niet netjes kan uitdrukken of andere mensen beledigd dan wel discrimineert krijgt hij/zij een communicatieban opgelegd. deze kan definitief zijn of voor een bepaalde tijd al naar gelang de misdraging.
Dit houd in dat die speler niet meer gebruik kan maken van het forum, de chat en de privé berichten.

 

4 - Valsspelen
4.1 - Vals spelen is ten strengste verboden. Excuses maken heeft geen zin; mocht je betrapt worden dan zal je account wellicht verbannen worden door de game eigenaar. Als je een fout in het spel hebt ontdekt en daarvan gaat profiteren is dat niet toegestaan. Je kan dan een ban verwachten. Meld het op Gun2Maffia.nl forum.

 

5 - Gun2Maffia.nl
5.1 - Gun2Maffia.nl heeft het recht om jouw account te wijzigen of te verwijderen. Hier is geen discussie over mogelijk.
5.2 - Gun2Maffia.nl heeft rechten om alles te zien en te doen. Zij kunnen nergens aansprakelijk voor worden gesteld.
5.3 - We zullen proberen als crew  alles te regelen en zo snel als het kan. Wij zijn echter geen machines, houdt daar dan ook rekening mee.

 

6 - Accounts
6.1 - Accounts mogen tegen geen enkele vergoeding worden doorverkocht, mits toestemming van Gun2Maffia.nl.
6.2 - In-actieve account mogen worden verwijderd door Gun2Maffia.nl. Deze worden niet terug gezet.
6.3 - Het in het bezit hebben van meerdere accounts is niet toegestaan.Gun2Maffia.nl zal dubbel accounts verbannen totdat er uitleg is voor het aanmaken van het dubbel account.
6.4 - Een account dat is verbannen zal niet weer toegang krijgen tot de site, tenzij Gun2Maffia.nl vind dat hij/zij terug mag komen.
6.5 - Leden die op 1 en het zelfde IP adres spelen om dat ze samen wonen broers of zusjes of familie zijn prima stuur even een PM naar 1 van de Crew leden en die nemen zo snel mogelijk contact met u op
doe je dit niet dan krijgen bijde acounts een permanente Ban
6.6 - Leden die bij een ander op Gun 2 Maffia gaan spelen dit is NIET toegestaan doet u dit wel dan heeft u een ban van 6 uur  te pakken

 

7 - Veiligheid
7.1 - Zorg er voor dat je wachtwoord niet makkelijk te kraken is voor anderen. Plaats ook geen openbare gegevens van jezelf op een ander spel spel. Alles is op eigen risico!

 

8 - Credits
8.1 - Na het bestellen van belcredits kan Gun2Maffia.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor enige opgelopen schade. Ben je minderjarig, vraag dan eerst toestemming aan een ouder of verzorger. Vraag ook altijd toestemming aan de eigenaar van een telefoon, indien daar gebruik van wordt gemaakt.
8.2 - Bij problemen bij het bestellen van belcredits kan je terecht bij 1 van de Crewleden Vermeld altijd een aantal gegevens: tijdstip, uitleg van het probleem, het gebruikte telefoonnummer en dergelijke

 

9 - Minichat
9.1 - niet SCHREEUWEN in de minichat
9.2 - geen msn adressen of mail adressen op de chat gooien dat leverd een Ban van 24 uur op
9.3 - niet irritant lange woorden maken als het niet nodig is
hier even een voorbeeeeeeltjeeeeeee <--- NIET Toegestaan DUS
Gebeurt dit wel kan dit lijden tot comminicatie ban
9.4 De voertaal op de chat is nederlands, probeer daarom het gebruik van andere talen tot een minimum te beperken. Doe je dit niet dan kan dit een communicatie ban van minimaal 6 uur als gevolg hebben.

 

10 - Objecten

10.1 - het is niet toegestaan om meer dan 1 object per land te hebben maxiamaal 6 perpesoon het gaat dan om deze objecten

    President
    Kogelfabriek         
    Gevangenis         
    Ziekenhuis
     
    
De andere objecten zo als

    Blackjack         
    Roulette         
    Raad het getal         
    Paardenrace

eerlijk verdelen onder elkaar        

10.2 - je mag maxiamaal 1 precidentschap hebben perpesoon
10.3 - als je toch meer dan 1 object in 1 land hebt doordat je bijvoorbeeld een Casino failliet hebt gespeelt of voor je missie stuur 1 van de Crew leden even een PM dan weten wij waarom jij er meer hebt om zo dus misverstanden te voorkomen
10.3 - als wij constateren dat je teveel objecten hebt ontvang je een waarschuwing van de crew om een object terug te geven aan het spel, wordt hier geen gehoor aangegeven dan volgt er een reset houd het zelf wel even in de gaten hoeveel objecten je hebt

 

11 - Profiel
11.1 - je eigen profiel
het is VERBODEN in welke vorm dan ook om haat, discriminerde, seksitische of een andere vorm in deze richting. op je profiel tezetten Deze vormen mogen dus nadrukkelijk niet worden geuit in teksten of afbeeldingen.
11.2 - Familie profiel
het is VERBODEN in welke vorm dan ook om haat, discriminerde, seksitische of een andere vorm in deze richting. op je profiel tezetten Deze vormen mogen dus nadrukkelijk niet worden geuit in teksten of afbeeldingen.

Gebeurt dit wel dan word u Account Gereset en als het heel erg is zelfs verbannen
en de familie die u bezit word direct verwijdered

 

12 - Doneren
12.1 - Het is toegestaan om geld te doneren naar andere spelers, echter stellen wij hier wel eisen aan;
12.2 - Het gedoneerde bedrag mag niet groter zijn dan 1.000.000 gebeurt dit wel dan volgt er een reset van zowel de gever als de ontvanger. Ontvang je een donatie van meer dan 1.000.000 weiger deze, dan krijgt diegene die het wou doneren het gewoon terug
12.3 - Je mag per dag maar 1 keer aan dezelfde persoon doneren, doe je dit vaker dan volgt er een reset van beide partijen
12.4 - Je mag per dag maximaal 1 miljoen doneren, doneer je meer dan zal je worden gereset (dit geldt niet voor de ontvangende partij)

 

13 - Online op andere IP adres
13.1 - Het is op Gun2Maffia.nl verboden om via een ander IP adres te spelen,
bijvoorbeeld dat je bij iemand op bezoek bent en je wilt even banken pech dat gaat niet meer .doe je dit toch en wij merken dit op wat voor wijze dan ook dan volgt er een ban van 1 dag per overtreding. Dus bij een eerste overtreding 1 dag, bij een tweede overtreding 2 dagen etc.

 

14 - Contact
14.1 - Heeft u verder nog vragen dat kan. dan kunt u altijd Contact op nemen met 1 van de crew leden
14.2 - Of een Email Sturen naar Gun 2 Maffia

 

LETOP

wij zijn ook gewoon mensen geen machine's het kan dus soms even duren voor je bericht terug hebt

DUS MENSEN HOUD JE NETJES AAN DE REGELS

De crew zal strikt nazien op deze regels en consequent optreden tegen een ieder die meent dat de regels niet voor hem/haar van toepassing zijn.

Veel Speel Plezier

Groeten de Crew Gun 2 Maffia