Taalkeuze:  Nederlands    English    Deutsch  

info: ouders

Informatie voor ouders.
Deze pagina is bedoeld om ouders informatie te verschaffen over het spel hollandsgeweld.eu
Spel
hollandsgeweld.eu is een online browser spel. Dit wil zeggen een spel in een website verwerkt. Ook wel rpg genaamd, Role playing game! Wij spelen hier met zijn allen de rol van een crimineel in deze maffiagame. Er kunnen misdaden uitgevoerd worden en families (bendes) worden opgericht. Zo kun je racen met auto's, discussieren op het forum en de (mini)chat, geld sparen, vrienden hebben en naar het casino gaan en natuurlijk nog heel veel meer!

Maar buiten dat, het is en blijft een spel over de maffia. De crewleden zijn wel erg verantwoordelijk. Wij zullen er ook op toezien dat er geen grove taal word gebruikt, geen racisme of reclame word gemaakt. ook letten we er op dat er niemand word gepest en dat er ongestoord en gezellig een spelletje gespeeld kan worden.

Leeftijd
Dit spel is bedoeld voor de wat oudere jongeren, grofweg 12 jaar en ouder. We hanteren geen leeftijdscontrole aangezien dit niet betrouwbaar is en averechts werkt.

Kosten
Het spel is gratis te spelen, wanneer het spel bevalt kan een speler er voor kiezen te betalen voor het spel.
Er is bijvoorbeeld een betaal mogelijkheid om het spel actiever te spelen door VIP-speler te worden , voor 2,15 euro  krijg je 30 dagen vip member, hierna kan een speler opnieuw kiezen om VIP worden. Ook kan men de credits omzetten in speelgeld en andere speloptie's


Er is dus geen sprake van een abonnement dat opgezegd moet worden of een automatische maandelijkse afschrijving.

Betalingen worden meestal gedaan per telefoon, wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u betaalnummers blokkeren op de telefoon. Ook kunt u ervoor kiezen om via ideal / paysafe card of paypal credits aan te schaffen voor uzelf of u kind. Zo is uw veiligheid extra gewaarborgd.

Uitsluiting van hollandsgeweld.eu
Wanneer u niet wilt dat uw kind dit spel speelt, is er de mogelijkheid om dit spel te laten blokkeren voor uw kind. Neem hiervoor contact op via het contact formulier. We kunnen uiteraard niet uitsluiten dat uw kind een tweede account aanmaakt en alsnog gaat spelen bij vrienden.

Met vriendelijke groet

De crew van hollandsgeweld.eu