Welkom!

Jij ben de erfgenaam van Frank Lucas.

 

Frank Lucas werd geboren in North Carolina in 1930, daar heeft hij 16 jaar gewoond en begon hij met stelen en beroven. In 1946 verhuisde hij naar Harlem (New York) waar hij al snel een beruchte drugsdealer werd.

Zijn grote voorbeeld was Johnson, een beruchte gangster uit Harlem die de baas was van de gok- en afpersingsoperatie

Toen Johnson in 1968 overleed nam Lucas Harlem over en bedacht hij een plan om de drugsmaffia te omzeilen en heel snel heel rijk te worden. Hij wilde rechtstreeks vanuit de bron de drugs Harlem binnenvoeren. Lucas bouwde een internationaal drugsimperium op dat liep van New York tot Zuid – oost Azië. Moorden, afpersen en omkopen was zijn manier van zakendoen, hierdoor had hij miljoenen in contanten in verschillende steden.

 

Lucas ontmoet tijdens een van zijn reizen naar Azië een Amerikaanse sergeant ‘Leslie Atkinson’, samen beginnen ze met het smokkelen van drugs. Volgens Atkinson in meubels en volgens Lucas in nagemaakte doodskisten. Dit viel absoluut niet op omdat in deze tijd ook de Vietnam oorlog aan de gang was.
In 1975 werd Lucas opgepakt en zat hij uiteindelijk tot 1991 in de gevangenis.

Lucas was getrouwd en had zeven kinderen, jij ben daar één van. Bij een aanslag op je ouderlijk huis is de gehele familie omgekomen en ben jij zwaar gewond geraakt waardoor je maandenlang moest revalideren. Al die tijd bleef de geheime dienst je achtervolgen en kon je geen kant op. Na enkele jaren werd de zaak als onopgelost afgesloten
Na al deze jaren ben jij door de frustraties van de valse beschuldigingen van de moord op je familie er zeker van dat de staat achter de moorden zit.
Je besluit om het eerlijke leven dat je gewend ben voorgoed achter je te laten,
en je begint misdaden te plegen auto’s te stelen en missies aan te nemen.
Je werkt jezelf omhoog op de straat en verdient al aardig wat respect het word tijd om een paar mensen aan te vallen en een familie te beginnen!
Je vliegt de wereld over en ontdekt alle manieren om je doel te bereiken het overheersen van de wereld.

Taalkeuze:    Nederlands    English    Polski