Regelement

Regelement van Lowland-Gangsters

 

 

Beste Lowland-Gangsters Leden,

 

Hier vinden jullie de regels die moeten worden nageleefd om mee te spelen op Lowland-Gangsters. Het is belangrijk dat je deze naleeft, omdat je je recht om mee te doen aan het spel kan verspelen als deze regels overtreden worden. Straffen kunnen variëren van bans tot permanente (IP)blocks !!


* Val geen “Groentjes” aan in de beginfase van hun spel!

“Groentjes” die nog geen 72 uur (Drie dagen) lid zijn worden niet aanvallen!

Dit geldt voor IEDEREEN! Wordt dit wel gedaan, meld het dan aan de “Crew-Leden”. Hier wordt tegen opgetreden! Groentjes moeten de mogelijkheid hebben iets op te bouwen en voor mensen die ze als makkelijk doel zien wordt het wel erg makkelijk juist hun aan te vallen. Leden die overduidelijk inactief zijn en waarschijnlijk niet meer terugkomen kunnen wel worden aangevallen.

Valt iemand WEL een groentje aan, dan krijgt diegene ÉÉN waarschuwing met een volledige block van 12 uur. Vermoordt iemand een groentje, dan krijgt diegene ÉÉN waarschuwing met een volledige block van 24 uur. Gebeurt het na de waarschuwing nogmaals, betekend dit het einde voor het lid, door middel van een permanente block.

Geeft iemand opdracht om een "groentje" aan te vallen of te vermoorden, laat de “Crew-Leden” dit dan DIRECT weten. Deze persoon krijgt een waarschuwing en een blok van 24  uur!

Als het hier een hoofd van de familie betreft, wordt zijn/haar familie VERWIJDERD.
Vooral een "Don" hoort zich namelijk keurig aan de regels te houden.


* Schelden/Vloeken/Dreigen/Discriminatie is op Lowland-Gangsters niet toegestaan!

Iemand persoonsgericht uitschelden, openbaar vloeken en bedreigingen uiten via de chat, het forum of Privé-berichten is niet toegestaan. Wordt dit WEL gedaan, dan krijgt diegene een waarschuwing en een communicatieblock van 24 uur! Dit betekend dat je GEEN gebruik kan maken van Privé-berichten, chat en het forum. Na 24 uur kan hier weer gebruik van gemaakt worden.


Gaat diegene dan wéér schelden/vloeken etc., en de member in kwestie heeft al 3 waarschuwingen gehad dan wordt het account volledig geblokkeerd!

En zal je niet meer op Lowland-Gangsters kunnen terug komen.

 

Je mag best een dreigement uiten maar alléén als het om het spel gaat. Ook mag je iemand waarschuwen voor een aanval. Hou het voor iedereen gezellig en leuk. Als er persoonsgericht wordt gescholden, gevloekt of bedreigingen worden geuit meld dit dan DIRECT bij één van de “Crew-Leden”!!

 

Zij ondernemen dan actie hiertegen!


* Spam/Reclame is op Lowland-Gangsters niet toegestaan!


Zet geen reclame of spam op de chat, op het forum of in Privé-Berichten. Het tevens NIET toegestaan om je persoonlijke link van andere maffia-sites hier te delen via chat of forum. Leden die zich niet aan deze regel houden krijgen direct en zonder waarschuwing een tijdelijke block. Er kan dan géén gebruik meer worden gemaakt van de website. Alles wat je bent kwijt geraakt hierdoor, krijg je niet meer terug en je kan tijdelijk niet komen op Lowland-Gangsters. Je eigen link van Lowland-Gangsters en andere maffia-spellen waar je lid van bent om nieuwe leden aan te werven kan je delen op eigen websites, Hyves of MSN etc.

Behalve op Lowland-Gangsters zelf.


* Iedereen heeft een eigen profiel.


Iedere deelnemer mag zijn profiel maken zoals ze zelf willen, maar let er wel op dat je dit netjes houdt. Hier wordt niet op gescholden, geen linkjes geplaatst van andere site's en er worden hier GEEN andere leden op Gediscrimineerd.


* Dubbele acounts/ip-adressen etc:

Het spel wordt gespeeld vanaf je eigen computer en vanaf je eigen huis en ip adres.

Het is toegestaan om max. 2 a 3 accounts aan te maken op 1 ip adres!

Het is niet toegestaan om met meer dan 3 accounts te spelen vanaf 1 ip adres.

Mocht dit toch een keer gebeuren omdat je bij vrienden bent die ook spelen, geef dit dan direct van te voren door aan een van de Crew-Leden.

Wordt dit NIET door gegeven en wij zien dat het gebeurd, betekend het dat aan ALLE accounts op dat ip adres een officiële waarschuwing wordt verleend.

Heb je toestemming, om welke reden dan ook, of heb je doorgegeven aan één van de “Crew-Leden” dat je bij vrienden bent, dan geldt er de regel dat er GEEN donaties onderling worden gedaan! Gebeurt dit WEL, dan wordt door ons het bedrag verwijderd uit het account van de ontvanger! Referenties worden uiteraard nagekeken en indien het door de admin wordt goed gekeurd, zal deze toegestaan worden op Lowland-Gangsters.
Zit je op school/werk en speel je vanaf die locatie, geef dit dan gelijk door aan één van de “Crew-Leden” om te zorgen dat je account niet geblokkeerd wordt of uiteindelijk wordt verwijderd.


* Gebeurd er iets waarvan je denkt: "Dit vind ik niet kunnen”:


Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan 1 van de “Crew-Leden”. Het liefst met bewijs, dan kunnen we hier naar kijken en, indien nodig, tegen op treden. Er wordt altijd gereageerd op een Privé-berichten.
Alle admins doen hun best om binnen 24 uur te reageren op berichten. Uiteraard kan er wel eens iets tussen komen waardoor het uiteindelijk iets langer kan duren.

Reageert een crew-lid niet, stuur dan het bericht ook door naar een ander crew-lid, maar meldt even dat je deze ook al eerder naar een ander crew-lid hebt verstuurd, het liefst de naam van de aangesproken Crew-lid erbij vermelden zodat wij dit onderling kunnen melden. Op deze manier voorkomen we dat je geen 2 antwoorden terug krijgt.

De Crew-Leden zijn:

 

“Hunter”(Richard hack): Eigenaar, Don van “Hunters Familie” en Admin van Lowland-Gangsters.

“Shadowassasin''(Remon hack): Consigliere van “Hunters Familie” en Admin van Lowland-Gangsters.

“Darkshadow”(Micheal hack): Sottocapo van “Hunters Familie” en Admin van Lowland-Gangsters.

 ''Bruce''(Bruce van diggelen):  Recruiter van   ''Hunters Familie'' en Admin van Lowland-Gangsterd.

 

Zodra er zich een probleem voordoet op Lowland-Gangsters , Vragen wij als Admin , jullie om dit zo spoedig mogelijk aan te geven bij één van ons.

Overtredingen van de regels moeten gemeld worden of als je algemene vragen hebt.

Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op jullie meldingen/vragen.

Allemaal bedankt voor jullie aandacht, veel speelplezier en succes!!

 

Vriendelijke groeten,

 

De Crew van Lowland-Gangsters.