Het verhaal

 

Na een lange gevangenis straf kom je eindelijk weer vrij.

Een goede Oom helpt je op weg door je wat cash en bank geld te geven, een Vip kaart die je nodig zal hebben en enkele Credits. Nu moet jij het verder zien te redden.

 

 

 

 

Gewoon een job vinden zit er voor jouw niet in dus je blijft in het criminele circuit hangen.

Het begint allemaal met het beroven van een loempia verkoper en je eindig door de president te chanteren. Vele auto’s van ambtenaren en uit het keizerlijk paleis weet je te stelen. Produceer drugs en deal met drugs. Het begin van je Maffia carrière is succesvol gestart.

 

 

 

Je begint te beseffen dat dit bestaan niet zonder hulp goed zal aflopen en tracht een crimineel netwerk op te bouwen. Start je eigen Maffia Familie of Join een bestaande familie en werk jezelf naar de top. Gebruik je vrienden en familie leden om georganiseerde misdaden te plegen, andere maffiose te vermoorden, hun geld te stelen en casino’s of bezittingen te veroveren. Train jezelf door dagelijks te sporten, je bokspower omhoog te krijgen en andere gangsters te verslaan in een wedstrijd. Race af en toe mee met de illegale streetrace, vind verborgen pakjes, probeer speciale missie’s te voltooien, vermoord een farao, geeft de paus zijn wekelijkse drugs, daag de Russische maffia ui, speel al je doelen uit...

Dit is nog maar het begin van je carrière als crimineel!


Na een tijdje verdien je flinke miljoenen aan cash en is het je taak aan de top te blijven.


Vele zullen je aanbidden, maar let op je beste vriend kan je ergste vijand worden!