Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Verbinden met Facebook
Taalkeuze:  Nederlands    English    Deutsch  

Voor Ouders

Informatie voor ouders                     
Deze pagina is bedoeld om ouders informatie te verschaffen over het spel Maffia World.

Spel

Maffia World is een online Maffia browser spel. Dit wil zeggen een spel in een website verwerkt. Ook wel RPG genaamd, Role Playing Game! Wij spelen hier met zijn allen de rol van een maffialid in deze maffiagame. Er kunnen misdaden uitgevoerd worden en families(bendes) worden opgericht. Maar niet alles gaat over de zelfkant van het leven, zo kun je racen met auto's, discussieren op het forum en de minichat, geld sparen, vrienden hebben en naar het casino gaan en natuurlijk nog heel veel meer!

Maar buiten dat, het is en blijft een spel over de maffia. Al zijn de crewleden allemaal in uw leeftijd!, we zijn allemaal tussen 20 - 50 jaar. Wij zullen er ook op toezien dat er geen grove taal word gebruikt, geen racisme. Er op letten dat er niemand wordt gepest en dat er ongestoort en gezellig een spelletje gespeeld kan worden.

Leeftijd
Dit spel is bedoeld voor de wat oudere jongeren, grofweg 13 jaar en ouder. We hanteren geen leeftijdscontrole aangezien dit niet betrouwbaar is en averechts werkt.

Kosten
Het spel is gratis te spelen, wanneer het spel bevalt kan een speler er voor kiezen te betalen voor het spel.
Er is bijvoorbeeld een betaal mogelijkheid om het spel actiever te spelen door VIP-speler te worden. Een VIP geldt voor 2, 15 of 30 dagen, hierna kan een speler opnieuw kiezen om VIP worden.

Er is dus geen sprake van een abonnement dat opgezegd moet worden of een automatische maandelijkse afschrijving.

Betalingen worden meestal gedaan per telefoon, wanneer u dit wilt voorkomen, kunt u betaalnummers blokkeren op de telefoon. Ook kunt u ervoor kiezen een wallie kaart te nemen of via ideal of paypal. Zo is uw veiligheid extra gewaarborgd, Tevens hebben wij zelf een hekel aan reclame telefoontjes en willen ook iedereen duiden op de website https://www.bel-me-niet.nl/ hier kunt u gratis registreren en dan mag niemand u meer bellen met een marketing stunt.  Zie dit als een gouden tip! Nooit meer lastiggevallen worden tijdens het eten.

Blokkade
Wanneer u niet wilt dat uw kind dit spel speelt, is er de mogelijkheid om dit spel te laten blokkeren voor uw kind (account moet jonger dan 4 weken zijn). Neem hiervoor contact op via het contact formulier. We kunnen uiteraard niet uitsluiten dat uw kind een tweede account aanmaakt en alsnog gaat spelen bij vrienden.

Maffia World contacteren kan via deze link.
Wij streven er naar uw mail binnen 24u te beantwoorden.

Mvg,

Maffia World Crew