Welkom!

 

Welkom op ManiaCrime.be !

Dé maffiasite van België en Nederland!


 ManiaCrime is een gratis op tekst gebaseerd mafiaspel voor jong en oud. Het doel is om de beste gangster van het gehele spel te worden. Je moet jezelf omhoog werken door het doen van criminele activiteiten. Denk aan drugshandel, bank overvallen, misdaden en zelfs moorden! Je staat er natuurlijk niet helemaal alleen voor. Laat je familie leden helpen of maak wat nieuwe vrienden tijdens het spelen. Om wat extra geld te verdienen zijn er ook casino's beschikbaar voor de echte gangsters. Waag een gokje op de blackjacks, roulette of ga pokeren tegen andere gangsters. Er zijn tal van mogelijkheden in het spel. Meld je snel aan en ontdek alles zelf! Velen zijn je namelijk al voor gegaan. Er ligt een hele criminele carrière voor je..


Laatste nieuws

Terug van weggeweest!  2013-12-19 4:54 PM

TheBoss
Beste maffia's,

Maniacrime is terug van weggeweest!
Het crew-team en ik zullen ervoor zorgen dat alles naar wens is/blijft.
Bij 20 online komen de sollicitaties voor moderator open, dus wees veel online en waag zeker je kans dan.

Veel plezier op maniacrime.be en zorg ervoor dat je niet vermoord wordt!

#TheBoss
Regels ManiaCrime  2013-04-29 7:13 AM

TheBoss
Beste leden van ManiaCrime

Via deze nieuwsbrief wil ik de belangrijkste regels vermelden waaraan jullie zich MOETEN houden.
 Een gewaarschuwd man is er namelijk 2 waard.

De regels luiden als volgt:

1) reclame/spam is ten strengste verboden. Doet u dit toch, dan kan u metteen een permanente ban verwachten.
2) Scheld u iemand uit, dan krijgt u een waarschuwing. Wanneer u na deze waarschuwing verder blijft schelden, kan u een ban van 1 week verwachten.
3) Gelieve ook niet te zeuren voor een crewfunctie. Deze game heeft momenteel een goed team. Wanneer er een crew-lid vertrekt, zullen we jullie op tijd verwittigen als de sollicitaties open gaan. Blijft u toch de hele tijd zeuren, dan is het mogelijk dat u een ban krijgt van 3 dagen.
4) Dreigt u met het hacken van deze game, dan wordt u onmiddellijk verbannen en komt u op de schandpaal van mijnmaffia terecht. (Deze game kan namelijk moeilijk/niet gehackt worden.)
5) Vragen om andermans wachtwoord is ook verboden. Indien u dit toch doet, zal u ook een ban ontvangen.

Dit zijn zowat de belangrijkste regels voor dit spel.Waren er dingen onduidelijk of heeft u hierover nog vragen, de crew lost ze met plezier op en helpt u graag verder.

#crew.