Het verhaal

In de wereld van de maffia gelden er slechts enkele woorden. Respect, haat, wraak, overleven en misdaad zijn daar enkele voorbeelden van. Denk jij dat je jezelf kan redden in deze keiharde virtuele maffia wereld? Dan ben je op de juiste plaats!

Door misdaden te plegen, auto's te stelen (en hiermee te racen), drugs te verhandelen en nog allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je nodig hebt om iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere mensen aanvallen of ze zelfs hun graf insturen!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere steden met de bus, de trein of het vliegtuig, vastgoed objecten kopen, werken, en niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Misschien start jij wel de meest succesvolle familie? Dit kan je doen door samen te werken met andere gangsters en zo proberen de meest gerespecteerde familie te worden! Laat zien wat je waard bent!

Welkom in de wereld van de maffia...