Welkom!

 

                Registeren

 


 

I Welkom bij Shootcrimes, de Nederlandse maffia browser game, door Edwin van Slyceth!
Loading Doe nu gratis mee!
Start direct met:
Cash $500.000 cashgeld
VIP 3 VIP dagen
CC 100 credits
Protection Eventueel 48u bescherming
Break-out 50 uitbreekbeurten

                                                     

In de wereld van de maffia gelden er slechts enkele woorden. Respect, haat, wraak, overleven en misdaad zijn daar enkele voorbeelden van. Denk jij dat je je kan redden in deze keiharde wereld? Dan ben je op de juiste plaats!

There's a lot of fun stuff to do at Shootcrimes!

CJ

Op Shootcrimes begin je met de rang 'Vic'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen (en hiermee te racen), drugs te verhandelen en nog allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen: bescherming, geweren, bodyguards, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iets of iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere mensen aanvallen, of ze zelfs vermoorden!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere steden, vliegvelden kopen, werken, Blackjack spelen, Paardenrace, (Russische-) Roulette spelen, Aandelen kopen en om niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere gangsters en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van Shootcrimes worden? Laat zien wat je kan!

 

Welkom bij de maffia...

 

 

 

Contacteren kan je ons via hierboven !!! We lezen ELK bericht dat binnenkomt, met suggesties, klachten enz. maar je mag ook natuurlijk iets heel anders opmerken of vragen!

Laatste nieuws

Anyone read this?  2019-12-05 7:33 PM

Shoot-Boss
Anyone at all?
Inactief  2014-05-29 9:20 PM

mmblack
Mensen van Shootcrimes.
Ik vraag jullie om je vrienden/familie/etc te inviten.
Dan kan de staff ook leuke evenementen organiseren
FaceBook Connect  2014-04-29 7:02 PM

Shoot-Boss
Facebook connect werkt weer!