• Login
  •  
  • Screenshots
  •  

 

Welkom!

Welkome bij singlecrime!

Welkom bij singlecrime, in de eenentwintigste eeuw, en nog altijd is de maffia op deze wereld meer dan actief. In feite is het alleen maar erger geworden in verhouding met twee eeuwen geleden. Over de hele wereld zijn diverse maffia families gesticht die de ene misdaad na de andere begaan, er is geen houden meer aan. Auto's worden gestolen, waardetransportwagens zijn nergens meer veilig en de ziekenhuizen liggen vol. word jij ook zo iemand? bewijs het, start een familie en moord je weg naar rijkdom. deze crime-game word gespeeld in rondes en rijkt daar ook elke ronde prijzen uit. meld je nu meteen aan via het rechter menu of klik op de aanmeld knop hieronder.

Wat kan ik op Single Crime doen?

 Gokken op voetbalSpeel nu mee!
 Eigenaar worden van objecten
 Naar de uitgebreide casino
 Missies doen voor je baas
 Auto's stelen
 Mensen smokkelen
 Handelen in de beurs
 Verdachte pakketjes zoeken
 Misdaden plegen
 De farao vermoorden
 Meedoen met bokstoernooien
 Drugs kopen en verkopen

Laatste nieuws

Nieuwe updates  2010-06-16 8:16 PM

Thomy
Nieuwe bot-beveiliging
Er is nu een nieuwe bot-beveiliging gekomen, klik op het pistooltje om een actie succesvol af te ronden i.p.v. de groene en rode buttons. Klik je op een politiewagentje? Dan ga je de cel in!

Familie land
Vanaf nu heb je een aantal km2 beschikbaar op het spel voor familiegebruik. Elke vierkante kilometer brengt een bepaald bedrag per dag op voor de familie, je lift namelijk mee op de economie van het betreffende land. Land kun je kopen in de familiewinkel afhankelijk van in welk land je jezelf bevind.

Zodra andere families in het bezit zijn van landoppervlakte, kun je dit ook veroveren door deze familie aan te vallen, je zal dan een bepaald gedeelte kunnen overnemen.

De omvang van een familie is gebaseerd op het aantal KM2, dat is vanaf nu ook zo gerangschikt in het familieoverzicht.