killer3

SpringfieldCrimes

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
Regels

Spelregels

1 - Algemene regels

1.1 - Bij deelname en dus registratie bij het spel ga je akkoord met de voorwaarden en regels die in deze disclaimer zijn vermeld. Bij het niet naleven van de disclaimer heeft het beheer van het spel het recht om de toegang, zonder enige vorm van verantwoording aan de desbetreffende overtreder, per direct voor een onbepaalde tijd te ontnemen.
1.2 - De website heeft een verbod op elke vorm van haat, discriminatie, pesterijen of een andere vorm in deze richting. Deze vormen mogen dus nadrukkelijk niet worden geuit in teksten of afbeeldingen.
1.3 - Voor het melden van valsspelers kunnen beloningen worden gegeven, welke echter niet gegarandeerd worden.
1.4 - Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders voordat je van de Credit opties gebruik maakt.
1.5 - Er mogen en kunnen grote of kleine, al dan niet spelinhoudelijk wijzigingen in het spel plaatsvinden, ook tijdens een ronde.
1.6 - Elke gebruiker dient de aanwijzingen van een crewlid op te volgen. Bij het niet naleven van de aanwijzingen van een crewlid kan de toegang tot de website en dus het account worden ontnomen

2 - Forum & chat

2.1 - Het vals beschuldigen van mensen, dus beschuldigingen op het forum of de chat zetten zonder goede beredenering, wordt niet getolereerd. Als je iemand ergens van verdenkt, meld dit dan aan een van de moderators of aan de admin. Voorzie je melding van voldoende bewijs, aangezien het anders eveneens een valse beschuldiging is.
2.2 - Het forum is onder andere bedoeld als 'naslagwerk'. Kijk dus voordat je een topic opent of jou vraag of opmerking al een keer eerder geplaatst is.
2.3 - Plaats een nieuw topic altijd in de daarvoor bestemde 'sub-groep' (mededelingen, bugtracker, ideeënbus, vragen, kletscafé).
2.4 - Voel je niet verplicht te antwoorden op ieder topic en of elke zin dat voorbij komt. Reageer alleen maar als je een nuttige toevoeging hebt. Dit voorkomt dubbele berichten, nutteloze berichten, etcetera.
2.5 - Het is verboden om via de chat reclame te maken voor je familie.
2.6 - Het is verboden om respect punten te vragen in de chat, of te handelen in auto's, kogels etc.

2.7 - Spammen voor andere websites cq spellen, is ten strengste verboden, en zal resulteren in een pemanente ban!
2.8 - Moorden en of moorden beramen wordt niet in de chatbox besproken. Maffia games gaan nou eenmaal over het feit dat je moet zien te overleven

3 - Straffen spel- en forumovertredingen

 

3.1 - Afhankelijk van de overtreding en de frequentie van deze overtreding door de speler, kunnen de moderators en de support admin besluiten tot het geven van de volgende straffen:

- Schelden;

1 waarschuwing.

Bij herhaling een communicatieban van 5 dagen.

 

- Discrimineren;

Direct een communicatieban van 7 dagen, zonder waarschuwing vooraf.

 

- Het toewensen van ernstige ziektes;

Direct een permanente ban, zonder waarschuwing vooraf.

 

- Niet opvolgen instructies van crew cq commentaar hebben op crew;

1 waarschuwing.

Bij herhaling een communicatieban van 5 dagen.

 

- Nutteloos posten;

1 waarschuwing.

2e x verwijdering van post plus een communicatieban van 2 dagen.

3e x verwijdering van post plus een communicatieban van 7 dagen.

4e x een permanente communicatie ban.

 

- Ongewenste post zoals porno etc;

1 waarschuwing plus verwijdering van post.

Bij herhaling verwijdering van post plus een communicatieban van 14 dagen.

 

- spammen voor andere websites;

Permanente ban zonder waarschuwing vooraf.

 

- Stelselmatig overtreden van het hierbovenstaande;

Een permanente ban.

 

3.2 - Bij bedreiging of fraude kan er worden besloten, aangifte te doen bij de politie.

 

Houd het leuk op het spel, dat is voor jou, je medespelers en de crew wel zo aangenaam!

 

4 – Moderators en support admin.

4.1 - De moderators hebben de taak de regels te handhaven. Dit wordt gedaan naar eer en geweten, zonder iemand of iets voor te trekken.
4.2 - Moderators hebben het recht om berichten aan te passen en te verwijderen. Als je het niet eens bent met een verwijderde post, kan je vragen waarom de post verwijderd is aan een moderator.
4.3 - Moderators hebben de bevoegdheid om mensen de toegang tot het forum te weigeren.
4.4 - Moderators hebben de bevoegdheid om mensen de toegang tot het spel te ontzeggen.

5 - Persoonlijke communicatie netwerken en pagina's

5.1 - Je mag je persoonlijke pagina van welke website dan ook op géén enkele manier promoten. Het doorgeven van links, e-mailadressen, MSN, website's of andere digitale communicatie middelen is absoluut niet toegestaan.
5.2 - Het is verboden deze website te gebruiken voor je persoonlijke links. Wanneer we dit merken zal het account permanent worden geblokkeerd.

6 – Valsspelen

6.1 - Vals spelen is ten strengste verboden. Excuses maken heeft geen zin; mocht je betrapt worden dan heb je een 'probleem'. Als je een fout in het spel hebt ontdekt en daarvan gaat profiteren is dat niet toegestaan. Je kan dan een ban verwachten. Meld het ons dus, aangezien je dan meestal ook een beloning kan verwachten.
6.2 -Discussies over een door een crewlid gegeven straf zijn niet toegestaan. Doe je dit toch dan kun je zelfs een hogere straf verwachten.

7 - Crew

7.1 - De crew heeft het recht om jouw account te wijzigen of te verwijderen. Hier is geen discussie over mogelijk.
7.2 - De crew heeft rechten om alles te zien en te doen. Zij kunnen nergens aansprakelijk voor worden gesteld.
7.3 - We zullen proberen als crew alles te regelen en zo snel als het kan. Wij zijn echter geen machines, houdt daar dan ook rekening mee.

8 - Accounts

8.1 - Accounts mogen tegen geen enkele vergoeding worden doorverkocht, mits toestemming van de crew.
8.2 - Per ip adres is maar 1 account mogelijk. Wil je een familielid of huisgenoot laten meespelen, dan ku je hiertoe een vezoek indienen bij de beheerder van dit spel.
8.4 - Een account dat is verbannen zal geen toegang meer krijgen tot de site. Ook in discussie gaan over een account dat is verbannen heeft geen zin: mocht je het toch proberen, dan kun je zelf ook een ban verwachten.

9 - Veiligheid

9.1 - Zorg er voor dat je wachtwoord niet makkelijk te kraken is voor anderen. Plaats ook geen openbare gegevens van jezelf op de website. Alles is op eigen risico!

10 - Credits

10.1 - Na het bestellen van Credits kan het spel niet aansprakelijk worden gesteld voor enige opgelopen schade. Ben je minderjarig, vraag dan eerst toestemming aan een ouder of verzorger. Vraag ook altijd toestemming aan de eigenaar van een telefoon, indien daar gebruik van wordt gemaakt.
10.2 - Bij problemen bij het bestellen van Credits kun je de beheerder van dit spel een PM sturen, deze zal dan contact met je opnemen.

10.3 - Het vragen bc bedelen om credits in de chat is niet toegestaan! Wil je een speler om credits vragen, dan doe je dat via een privebericht. Weigert de speler credits te geven, ga dan niet door met zeuren of ga zeker niet dreigen. Als de crew dit soort zaken constateerd word je een communicatieban van tenminste 10 dagen opgelegt.