Log hier in om te spelen!

Naam: Wachtwoord:            

Welkom!


 

 


 

Speelwijze

 

 

 

Op TopCrimineel.nl is het altijd wel gezellig. Veel medespelers zijn actief in de minichat en helpen elkaar in het spel. Het spel draait om respect en gezelligheid. Kom je hier met kwade bedoelingen dan ben je hier op de verkeerde plek! Werk jezelf op van Groentje naar de Top Crimineel in het spel.

Families

Je kan spelen in familieverband, waarbij je weer kan kiezen tussen je aansluiten of zelfs je eigen familie starten!
Geniet hierdoor van de bescherming van je familie, start oorlogen, of werk je gezamenlijk op tot de sterkste familie van de ronde! Zo kun je ervoor kiezen om samen met je familie op jacht te gaan, andere families te beroven en natuurlijk creeër je hiermee ook vrienden binnen deze online maffia game, wat net zo hard nodig is als in de echte maffia wereld!

Geld verdienen

Weet jij genoeg inkomsten te creëren door auto′s te stelen en door te verkopen, drugs handelen en het plegen van misdaden en overvallen? Ook kan je gokken op voetbal wedstrijden, handelen op de beurs, farao omleggen, verdachte pakketjes zoeken en Chinezen smokkelen. Wil jij je medegangsters van hun geld beroven of ze zelfs (virtueel) omleggen? Alles is mogelijk in deze online maffia game.

Missies

Zodra je begint kan je gelijk beginnen met het starten van en missie. Telkens na het behalen van een missie krijg je een beloning en krijg je een nieuwe missie. Ook zijn er in het spel doelen te behalen die ook beloond worden met Belcredits!

Geoptimaliseerd voor de browsers

 

 

Taalkeuze:    Nederlands    Deutsch