Welkom!

Welkom bij VendettaParadise,

Dit is een gratis uitgebreid maffia spel waarin jij moet proberen de aller sterkste te worden.

Klik hier om je aan te melden voor Vendetta Paradise

Ga naar Frankrijk en wed op voetbal. of toch maar aandelen kopen op de beurs in Nederland? Een gokje in een plaatselijk casino kan natuurlijk ook geen kwaad! Wat dacht je van Blackjack, Roulette of nieuwe credits proberen te verdienen met het rad van geluk!?

Het is allemaal mogelijk dus meld je snel aan!


♣ Tijdelijk 1 maand VIP voor de eerste 25 aanmeldingen ♣

 

Laatste nieuws

Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen  2012-08-08 12:36 PM

MiniDoekie
Beste leden

Nadat de Politie ons gehele maffia netwerk had opgerold en alle belangrijke godfathers in de boeien waren geslagen dachten ze dat ze van de Vendetta Maffia af waren. Maar nu staan er nieuwe Gangsters en Drugsdealers op om hun kans te pakken ,nu alle grote Godfathers en Dons in de gevangenis zitten en al hun bezittingen weer vrij gekomen zijn, Ligt er een gouden toekomst in het verschiet voor de gene die het juist speelt.

En met zoveel nieuwe Maffioso veranderd de Maffia ook, deze nieuwelingen doen het op hun eigen manier wat er voor gezorgd heeft dat er vele nieuwe misdaden en opties om aan je geld te komen bij zijn gekomen.

Dus grijp nu je kans , iedereen is een kleine drugsdealer en alle bezittingen staan open, speel het juist en word de machtigste Maffioso op Vendetta Paradise.

InloggenNog geen account? Aanmaken Wachtwoord vergeten? Opvragen

Leden

Linkpartners