Welkom!

Op deze website kun je online meespelen in een zeer uitgebreid en interessant crime-achtig maffiaspel. Jij moet proberen om de nummer één te worden.

Door in drugs te handelen en mede-criminelen uit te schakelen kun je de rijkste speler van dit spel worden. Nog niet overtuigd? Bekijk de screenshots aan de linkerzijde van de website.aanmelden!

Laatste nieuws

Welkom  2010-09-26 1:54 AM

WOLVINIn de wereld van de maffia gelden er slechts enkele woorden. Respect, haat, wraak, overleven en misdaad zijn daar enkele voorbeelden van. Denk jij dat je je kan redden in deze keiharde wereld? Dan ben je op de juiste plaats!

Op Wolvennest begin je met de rang Groentje. Door misdaden te plegen, auto's te stelen (en hiermee te racen), drugs te verhandelen en nog allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iets of iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere mensen aanvallen, of ze zelfs hun graf insturen!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere steden, vliegvelden kopen, werken, Blackjack spelen, Paardenrace, Roulette spelen, Aandelen kopen en om niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere gangsters en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van Wolvennest worden? Laat zien wat je kan!

Welkom in de wereld van de maffia...Meld je snel en GRATIS aan en ontvangt meteen:

50.000.000 cashgeld
50.000.000 bankgeld
72 uur bescherming
3 dgn vip
200 uitbreekbeurten hier kun je je zelf mee bevrijden als je in gevangenis zit
100 credits
Taalkeuze:    Nederlands    English