Regels

 

CHAT EN SITE REGELS:  Final-Mobstar.com

Schelden

is in geen enkele vorm toegestaan. Ook geen afkortingen daarvan. Niet op de chat en niet in berichten

Het schelden met ziektes en/of geslachtsdelen is ten alle tijden verboden.

Gebeurd dit wel , dan volgt een communicatie-ban van één uur ( je kan wel spelen maar niet chatten) ... en aan de hand van de ernst van het schelden mogelijk een permanente ban.

 

Aanvallen

Boos worden op iemand omdat hij/zij jou heeft aangevallen of vermoord is niet de bedoeling! Ga niet dreigen! Het hoort bij het spel. crewleden van Final-Mobstar mogen ten alle tijden( als het uit de hand dreigt te lopen ) van de site verwijderen door het dreigen of boos worden op iemand anders.

De sanctie die staat op het niet naleven van deze regel is in het minst erge geval een com ban van 12 uur ( je kan wel spelen maar geen berichten versturen ) in het ergste geval een permanente ban!

 

VALSSPELEN

Valsspelen en chanteren is ook ten strengste verboden. Als jij iemand ziet die zich niet aan de regels houdt dan is het verplicht final-mobstar.com in te lichten. Probeer het niet zelf op te lossen! Achter de schermen kunnen wij alles controleren en hebben wij ook alle rechten om dit in te kunnen zien.

 

Niet om geld bedelen / vragen in de chat of berichten !

Gebeurd dit wel dan volgt een waarschuwing , daarop volgt één uur een communicatie-ban ( je kan wel spelen maar niet chatten ) , gevolgd door een permanente ban.

 

Géén veilingen houden in de chat , daar is de veiling voor. Je kan éénmaal je veiling in de chat aanbieden.

Prijs je meerdere keren je veiling aan in de chat dan volgt een waarschuwing , daarop volgt één uur communicatie-ban ( je kan wel spelen maar niet chatten ) , gevolgd door een permanente ban.

Geen onzin veilingen houden, dit wordt gezien als cheaten en cheaten is verboden.

 

Géén Familie aanvragen of verzoeken in de chat. Zet op je familie-profiel of je mensen aanneemt of juist niet. Je kan ook zelf in het forum : Familie verzoeken , een reactie plaatsen. Ga je het toch meerdere malen via de chat proberen dan volgt een communicatie-ban van één uur ( je kan wel spelen maar niet chatten )

 

RECLAME MAKEN IN DE CHAT OF BERICHTEN IS NIET TOEGESTAAN DAAR VOLGT DAN OOK ZONDER WAARSCHUWING EEN PERMANENTE BAN OP !!!!

tevens is het ook verboden om de link van Final-Mobstar.com op andere maffia spellen van mijn maffia te verspreiden, bij het plaatsen van reclame op andere spellen zal ook een ban volgen.

 De maffiosi link van Final-Mobstar.com mag je overal promoten, waar dit is toegestaan.

IP-adres

Per IP-adres is 1 speler toegestaan. Wil je tóch een extra account ( voor bijvoorbeeld je broer - zus - vriendin - vriend ), dan kan je een verzoek indienen bij de crew-leden : Demon666 of Nikki. Merken wij als crew dat de 2 account's tóch door één speler worden beheerd verwijderen wij zonder waarschuwing allebei de account's.

 

 

 

PROFIEL

1.1 Iedereen heeft een eigen profiel/account. Je ben dan ook verantwoordelijk voor je eigen profiel/account. Hou dan ook je profiel netjes - vrolijk - grappig enz enz. Racistische en Pornografische teksten of afbeeldingen zijn dan ook niet toegestaan.

1.2  Het plaatsen van adres- woonplaats gegevens, e-mail adressen, telefoon/msn of ICQ gegevens is verboden

1.3  Zorg dat je wachtwoord niet te makkelijk te kraken valt. final-mobstar.com is niet aansprakelijk voor schade die door oneigenlijk gebruik, van je account wordt veroorzaakt.

 

CREW-LEDEN

1.1 Spelen niet mee  voor de prijzen. Crew-leden kunnen daarom ook niet worden aangevallen of vermoord. Je kan je ook niet aanmelden bij de crew-familie die is enkel en alleen voor de crew.

 

1.2  Elke gebruiker dient de aanwijzingen van een crewlid op te volgen. Gebeurt dit niet, dan mag final-mobstar.com ten alle tijden die persoon blokkeren van de site.

 

1.3 Het openlijk ter discussie stellen of het in twijfel trekken van de beslissingen van de crew is niet toegestaan, dit kan bestraft worden met een ban of de toegang tot het spel kan ontnomen worden. Indien je het niet eens bent met een beslissing van de crew dan kun je contact opnemen via Privé Bericht met iemand van de crew.

1.4 Het is niet toegestaan om namens andere personen te reageren, ook niet wanneer die persoon een ban heeft.

 

1.5 De crew heeft het recht om jouw account te wijzigen of te verwijderen. Hier kan niet over worden gediscussieerd.

1.6 De crew heeft rechten om alles te zien en te doen. Zij kunnen nergens aansprakelijk voor worden gesteld.

1.7 We zullen proberen als crew alles te regelen en zo snel als het kan. Wij zijn echter geen machines, houdt daar dan ook rekening mee. De reactie tijd is gemiddeld binnen 12 uur.

 1.8 Worden leden uit hun functie ontheven zullen ze ook gereset worden

Geen gekleurde letters in de chat ! Dit is er irriant en verwarrend voor de spelers. De enige die een kleurtje hebben en misschien gebruiken in de chat is de crew.

 

 WEBSITE-VOORWAARDEN (eigen risico)

1.1 De website eigenaren zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade/verlies opgelopen tijdens het spelen van dit spel.
1.2 Personen jonger dan 16 jaar dienen toestemming te vragen aan hun ouders voor het bellen. 
1.3 Eventuele kosten die zijn opgelopen door het bellen zijn niet terug te verhalen op de eigenaren van bibo.
1.4 Het donateursschap is alleen geldig op het account waarop het besteld is en het is niet mogelijk om dit over te plaatsen naar een ander account.

1.5 Mocht de website offline gaan of mocht er verlies van gegevens plaats vinden dan is het geld voor het donateursschap niet terug te halen.
1.6 Bij een reset zijn de kosten niet terug te halen. 
1.7 Bugs en fouten altijd melden

1.8 Geen persoonlijke gegevens doorgeven

CREDITS

1.1 Deelnemers jonger dan 16 jaar dienen toestemming te vragen aan hun ouders of wettelijk vertegenwoordigers om deel te nemen aan het spel en/of het gebruik van de callcredit optie. Deze toestemming moet ten alle tijden door (de crew van) final-mobstar.com geverifieerd kunnen worden, op moment dat dit nodig acht.

1.2 De aankoop van callcredits middels een mobiele telefoon kan, afhankelijk van de provider van de deelnemer, duurder uitvallen, gelet op de extra kosten die sommige providers alsnog berekenen voor de SMS of beltijd.

1.3 callcredits en/of aangeschafte virtuele producten en/of diensten zijn in geen enkel geval retourneerbaar, en dus niet inwisselbaar tegen echte valuta, dus ook niet na (vroegtijdige) beëindiging van de overeenkomst, tegenvallende resultaten, of wijzigingen in het spel, de overeenkomst, waarde/prijs van producten of welke andere onvoorziene omstandigheid dan ook.

 

1.4 Final-Mobstar.com behoudt zich het recht de prijs en/of waarde van credits en/of de met credits aan te schaffen virtuele producten en/of diensten ten alle tijden te mogen wijzigen en/of te reseten.

1.5 final-mobstar.com  kan niet verantwoordelijk gehouden worden bij de eventueel geleden schade opgelopen bij een wijziging van de prijs dan wel waarde van de virtuele producten en/of diensten waarbij deelnemers nog eerder aangeschafte callcredits in bezit hebben.

 

 

 

Niet zeuren om admin/moderator te worden, we benaderen jouw wel als we iemand nodig hebben

Heb respect voor je medespelers dan zullen zij dat ook voor jou hebben.

Ben je het ergens niet mee eens stuur ons een bericht , over alles valt te praten.

 

 

HAVE FUN !!!

 

Crew Final-Mobstar.com!!!

Taalkeuze:    Nederlands    English    Deutsch    Polski