crimepass

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
Welkom!

Pssst, ja jij, kom 's hier! Hey, ik volg je al een tijdje en ik dacht "ja die moeten we hebben!" Wil jij ons joinen? Je past perfect bij de groep. Kom samen met ons praten, pleeg misdaden en steel een lamborgini. Alles wat je daarvoor moet doen is ff hier te klikken. Je ontvangt dan meteen wat geld en credits van mij, bovendien ben je een weekje VIP. En als je aangevallen wordt, ik bescherm je! Dus klik hier, doe je dit niet dan zal ik je moeten doden, want ik wil niet de bajes in als jij me verklikt. Dus wat doe je hier nog, ga erheen en schrijf je in!

Laatste nieuws

Terug van eventjes weggeweest  2013-05-11 2:57 PM

meester
Crimepass is weer terug!
Na een blackout van zo'n 2 jaar is Crimepass weer helemaal opnieuw opgebouwd, gereset en gemoderniseerd. We proberen het spel weer op de rails te krijgen, en daar kan jij mee helpen! Registreer-meld je aan (als je dat nog niet gedaan hebt) en speel mee in deze maffia wereld! Je hebt vast wel opgemerkt dat je begint met, in vergelijking met andere maffia spellen, weinig geld. Dit is omdat wij proberen het spel zo realistisch mogelijk te maken. En zoals je bij andere spellen begint met miljoenen euro's, begin je hier met ruim 12.000 euro, want echte beginnende maffiosi hebben geen miljoenen op de bank staan of op zak hebben. Een ander voorbeeld is dat als spelers meer geld hebben ook meer power hebben, wat dan weer heel moeilijk is voor beginnende maffiosi in het spel te komen. Ik heb twee voorbeelden genoemd van waarom Crimepass juist het maffia spel is dat je moet spelen!

Ik hoop dat ik het goed heb uitgelegd en dat jullie het begrijpen. Mocht er toch nog vragen zijn, kan je altijd een berichtje of e-mailtje sturen naar mij.

Met vriendelijke groet,
Crimepass eigenaar Passmits.