Welkom!

Welkom op criminacrime.nl! In dit spel stap je in de schoenen van een crimineel. Je begint in dit maffia spel als Groentje en moet jezelf zien op te werken richting de top Godfather.

Deze ronde is begonnen op  26 maart 2010 en zal eindigen op 1 augustus 2010, er zijn bovendien leuke prijzen te winnen. Waar wacht je op? Meld je aan!

Kijk op de pagina Prijzen (bovenaan) voor de prijzen.

 

Wat kan ik doen op Criminacrime?
 Misdaden plegen  Missies doen voor je baas  Mensen smokkelen
Gokken op voetbal
 Hoeren zoeken  Een familie oprichten
 Schietervaring trainen  Werken voor je baas  Naar de casino
 Auto's stelen  Eigenaar worden van objecten Farao vermoorden
 Handelen in de beurs  Handelen in de veiling En nog veel meer 

 

Meld je snel aan en start met:

€500.000 contact geld.
€500.000 bank geld.
150 Belcredits.
5 vip dagen.

 

 

Je hoeft je account niet te activeren dus je kan meteen spelen!

 

Wacht niet te lang en meld je aan !

 

Laatste nieuws

Nieuwe update's.  2010-05-05 5:48 PM

Robin
Nieuw familiesysteem later deze week
In de loop van deze week (vermoedelijk eind deze week) zullen we een compleet nieuw familiesysteem lanceren, deze zal in de plaats komen voor het huidige systeem.

Bij deze de aankondiging van te voren, zodat niet je eigen leden het eerder weten dan jullie als speleigenaar zijnde. Er zijn een aantal belangrijke wijzigingen die vraagtekens kunnen oproepen, de grootste veranderingen op een rijtje:

Familiepower
Familiepower zal verdwijnen, familie leden power zal wel gewoon blijven bestaan. Het is straks dus ook niet meer mogelijk om power in de winkel te kopen. Bestaande familiepower zal bij de families vervangen worden door familie bankgeld, zo zal alles eerlijk blijven verlopen.

Familie landoppervlakte
Wat nieuw komt is familie landoppervlakte. Afhankelijk van welke landen je hebt geactiveerd op je spel kunnen families landoppervlakte kopen in de winkel of veroveren door andere families aan te vallen. Landoppervlakte is de nieuwe maatstaaf om je te meten met andere families, wie het meeste oppervlakte heeft in alle landen bij elkaar mag zich de grootste familie noemen. Landoppervlakte brengt bovendien ook nog eens goed geld op, als speleigenaar kun je straks zelf instellen hoeveel geld.

Aanvallen
Om het aanvallen te bemoeilijken kun je een andere familie straks alleen nog maar aanvallen met meerdere personen. Je zal met zijn 3 een aanval moeten uitvoeren. Succes of niet? Dat is afhankelijk van de familie leden power!

In onze ogen een grote verbetering, hopelijk denken jullie er straks ook zo over. Nog even geduld!
PaySafeCard + bokswedstrijd update  2010-04-03 2:43 PM

Robin
Vanaf nu kan je ook PaySafeCard gebruiken voor het kopen van belcredits. PaySafeCard is in Nederland te koop bij de meeste tankstations, supermarkten en sigarenwinkels. Meer informatie vind je op de website van PaySafecard.

Ook werd er een aanpassing uitgevoerd aan de bokswedstrijden. Die kan je nu eenvoudig starten via een knop bovenaan het profiel van je tegenstander.

Mvg. Eigenaar-O
Update's!  2010-04-01 11:29 AM

Robin
De nodige wijzigingen doen vandaag haar intrede. Nee het is geen grap, vanaf vandaag kunnen er weer verdachte pakketjes gevonden worden in Frankrijk. En wie weet wat daar allemaal in zit? Het hoogseizoen is begonnen!
-------------------------------------------------------
Alleen de speleigenaar kan nu nog e-mailadressen van leden wijzigen, en de leden zelf uiteraard. Dit voorkomt hopelijk een boel chaos en "Help, ik ben gehackt" meldingen.
------------------------------------------------------
Blijkbaar is er toch animo voor een trouwfunctie, deze is nu toegevoegd. Je kan dan kiezen: testament, of trouwen?
Update's.  2010-03-06 10:58 PM

Robin
We hebben weer 2 nieuwe update's genaamd : 1) Gokkast = Je kan daar gokken met BC en geld. 2) Je kan ook voortaan geld en auto's stelen van mede spelers.
Multi player poker.  2010-03-04 5:35 PM

Robin
We hebben een nieuwe update genaamd Multi player poker.