Taalkeuze:  Nederlands    English    Deutsch    Romānă  

Huis Regels


HUIS REGELS !!!!


Schelden is niet toegestaan op de site ! Ook geen afkortingen daarvan. Constateren wij dat het wel gebeurd dan volgt daar 1 uur com-ban op ( je kan dan wel spelen maar niet chatten ) Of een permanente ban. Wij zullen eerst kijken naar de ernst ervan van het schelden. Wordt er met ernstige ziektes gescholden dan begrijp je wel dat daar een permanente ban op staat natuurlijk.


Niet bedelen in de chat om geld - credits ! Constateren wij dat wel dan volgen er meerdere waarschuwingen gevolgt door een 2 urige com-ban ( je kan dan wel spelen maar niet chatten ) Er is genoeg geld in omloop omdat te stelen. Daarbij worden er geregeld bonussen uitgedeelt door de Crew ...


Er mag geen geld doorgesluisd worden.
Constateren wij dit wel dan staat daar een 12 uurs permanente ban voor !


Geen familie aanvragen in de chat continue. Constateren wij dat dit wel gebeurd volgt er een waarschuwing gevolgt door een 1 urige com-ban ( je kan dan wel spelen maar niet chatten ) Na meerdere waarschuwingen volgt er een 24 uurs com-ban ( je kan 1 dag niet mee kletsen in de chat en met quizen meedoen ) Je kan op je familieprofiel zetten of je wel of juist geen spelers meer aanneemt in je familie.


Chat is geen veiling ! Je kan maximaal 3 x veiling aankondigen in de chat. Blijf je dit herhalen ( flodden ) dan volgt er een 1 uur duurdende com-ban ( je dan wel spelen maar niet chatten ) Na meerdere waarschuwingen volgt er een 24 uurs com-ban ( je kan 1 dag niet mee kletsen in de chat en met quizen meedoen )


Per IP-adres is 1 speler toegestaan ! Wil je je vriend/vriendin , neefje , nichtje of wie dan ook laten meespelen dien dan een verzoekje in bij een van de crew-leden -starshine-. Constateren wij een dubbelaccount dan niet speelt of voor andere doeleinden in het spel wordt gebruikt ... dan verbannen wij permanent dit dubbel account. Ben je het daar niet mee eens , neem dan met het account dat permanent gebant is contact op met -starshine-. Dit doe je door op de home-page op contact te klikken en een bericht te verzenden. Ook worden donaties vanuit een dubbel IP direct verwijderd van het account zonder waarschuwing. Hou daar rekening mee ! Ook zijn donaties via via niet toegestaan.


Geen gekleurde letters in de chat ! Dit is er irriant en verwarrend voor de spelers. De enige die een kleurtje hebben en misschien gebruiken in de chat is de crew.


Niet spammen en of floden in de chat over welk onderwerp dan ook.
Constateren wij dit wel dan kan je een 2 urige com ban krijgen. ( je kan dan wel spelen maar niet chatten )


RECLAME MAKEN IN DE CHAT OF BERICHTEN IS NIET TOEGESTAAN DAAR VOLGT DAN OOK ZONDER WAARSCHUWING EEN PERMANENTE BAN OP !!!!


Crew speelt niet mee in het spel. Crew doet ook niet mee voor de prijzen. Crew kan dan ook niet worden aangevallen. Aanmelden bij de crew-familie heeft dan ook geen zin ...


HAVE FUN !!!