Taalkeuze:  Nederlands    English    Espaol    Trke  

Welkom!

Op deze website kun je online meespelen in een zeer uitgebreid en interessant crime-achtig maffiaspel. Jij moet proberen om de nummer n te worden.

Door in drugs te handelen en mede-criminelen uit te schakelen kun je de rijkste speler van dit spel worden. Nog niet overtuigd? Bekijk de screenshots aan de linkerzijde van de website.aanmelden!

Laatste nieuws

carona  2021-09-25 8:01 AM

ronin
laat je vaccineren dan we beat carona.
spiderman  2020-09-22 2:18 AM

ronin
spiderman you get it. foto ofthe frod that he is
daily planet  2018-03-04 2:37 AM

ronin
foto's van spiderman die laten zien dat hij de crimineel is van die hij is. beloning geld en vast contract bij daily planet
kogel regen  2018-02-27 10:58 AM

ronin
gisteren in de ochtend in egypte een kogel regen geweest. vast een aanslag. er zijn geen gewonden of doden gevonden. het was een waarschuwing aan iemand uit de maffia wereld . word vermoed door die politie chef. er zijn oog getuigen geweest van de schiet partij. er werd drie keer ongeveer 150 kogels afgevuurt. toen sprong de bodyguard ertussen. toen werden er weer ongeveer 200 kogels afgevuurd . op de man en bodyguard. ze zijn spoorloos verdwenen. POLITIE ZOEK MEER GETUIGEN. in somalie is ook een kogel regen geweest. politie onderzoekt of deze twee zaken. iets met elkaar te maken heeft.de politie doet onderzoek.