killer3

firstcrimes

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
Verbinden met Facebook
Taalkeuze:  Nederlands    English  

Het verhaal

"In de wereld van de maffia gelden er slechts enkele woorden. Respect, haat, wraak, overleven, macht en misdaad zijn daar enkele voorbeelden van. Denk jij dat je jezelf kan redden in deze keiharde virtuele maffia wereld? Dan ben je op de juiste plaats!

Op www.Ewaakufta.com begin je met de rang 'Groentje'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen, drugs te verhandelen en nog allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je nodig hebt om iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere mensen aanvallen of ze zelfs hun graf insturen!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere steden met de bus, de trein of het vliegtuig, vastgoed objecten kopen, werken, en niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Speel alleen of in familieverband. Richt je eigen maffia familie op of sluit je aan bij een machtige familie! Geniet hierbij van de bescherming van je familie, leg samen je vijanden om, creeër vrienden, die je hard nodig hebt in de keiharde maffia wereld, en wordt gezamenlijk de machtigste familie van het spel!"