De opvolger van MijnMaffia is er.
Maak mijn spel!
 
 

Spel-eigenaar login

Vergeten? Inloggen
MijnMaffia.nl
200.801
1.115.097
131
 
 
MaMafia.fr
57.507
408.148
86
MeineMafia.de
74.438
399.268
54
MojeMafie.cz
27.649
277.497
14
MojaMafia.pl
53.926
361.834
5
MafiaCreator.ro
22.509
244.195
4
MafiaCreator.com
67.342
229.915
2
MiMafia.com
12.465
35.035
1
MafyaKur.com
49.644
302.834
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.735
5.140
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
 

Schandpaal - Week 51 + 52

Jurgen8/Dec | 08:56 

Beste speleigenaar,

Wanneer je een klacht wil neerleggen tegen de eigenaar van een ander spel, bijvoorbeeld wanneer er ongewenste reclame rondgestuurd wordt op jouw spel, dan kan deze hier geplaatst worden. Lees graag even onderstaande richtlijnen door, slechts op die manier kunnen we een vlotte afhandeling verzekeren.

Wat gebeurt er met mijn melding?

We zullen deze meldingen regelmatig doornemen en indien nodig de speleigenaren hierop wijzen door middel van een waarschuwing. Merken we echter dat het gedrag van de betreffende speleigenaar niet wijzigt, dat zijn daden de intentie hebben om het MijnMaffia-netwerk te schaden of dat het gedrag dusdanig in strijd is met onze Algemene Voorwaarden, dan zal het spel offline gehaald worden.

Wat hoort hier NIET thuis?

Dit is geen plaats voor het voeren van discussies of ruzies die je hebt met andere speleigenaren. Je meldt de speler en wij zullen dit uitzoeken.

Gevallen van "hacking": in veel situaties is dit slechts een speleigenaar die zelf onvoorzichtig geweest is met zijn wachtwoord. Denk je toch dat er écht meer achter zit dan een geraden wachtwoord, dan behandelen we dit graag verder af via het contactformulier.

Ook gevallen van oplichting via MSN, Skype, IRC, ICQ, ... geven ons helaas te weinig concreet bewijs om in te kunnen grijpen. Speel daarom zelf altijd op veilig en laat dit soort communicaties gebeuren via het MijnMaffia-netwerk, anders kunnen we je niet verder helpen!

Hoe meld ik een speleigenaar?

Melden kan door aan dit topic een nieuwe post toe te voegen. Voeg a.u.b. voldoende informatie toe: we zullen niet achter je melding aanrennen, maar zullen een melding niet behandelen wanneer er niet voldoende informatie toegevoegd is.

Voeg zeker het volgende toe:

• De spelnaam / domeinnaam van het spel waartegen je klacht wil indienen. Dit klinkt logisch, maar wordt toch wel eens vergeten.
• De reden van de klacht die je wil indienen: leg de situatie duidelijk uit, wat jouw aandeel en het aandeel van de tegenpartij hierin was. Alleen zo kunnen wij een oordeel vellen over de situatie.
• Bewijsmateriaal! We kunnen natuurlijk niet straffen zonder bewijsmateriaal, en om die reden vragen we je voldoende screenshots of linkjes naar forumtopics toe te voegen.
• Een IP-adres wanneer je hierover beschikt, zeker bij het melden van spammers.

Wanneer jij vindt dat er buiten de zaken op de lijst nog dingen zijn die zeker toegevoegd moeten worden: graag!

Laatst gewijzigd door Jurgen op 2014-12-25 9:32 PM.
 

bossie20/Dec | 23:20 

Bij deze de eigenaar van cambinomafia.nl op het schandpaal omdat hij in mijn scripts zit en deze zelfs als voorbeeld gebruikt in zijn layout shop.
Hij heeft hier het script gebruikt van games4maffia.com.

Of is het toevallig dat er PRECIES dezelfde rgba kleur te vinden is terwijl niemand anders hiervan zelfs gebruik maakt op MM?


En is het toevallig dat er, na ongeveer 2 maand dat ik voor het eerst dit gebruik in mijn tabellen (nee dit zit er niet in het standaard script) hij dat opeens ook doet?En dan heeft hij ook nog een rechtsklik beveiliging, omdat hij beseft dat hij dingen heeft gejat. Maar F12 bestaat daarvoor gelukkig
Hij heeft ook mijn menu's gekopieerd, maar dit heeft hij dan tenminste nog een beetje aangepast.
Ook belangrijk is dat het hier gaat om Casper (K. geloof ik), iemand die al meerdere malen een permanente ban heeft gekregen en wiens naam hier vaker tevoorschijn is gekomen dan die van Jurgen zelf.
Ik hoop dat er wat aan gedaan word want het is tijd hij eindelijk snapt dat hij niet meer welkom is.

Om het even kort samen te vatten: er zijn 2 kleurcodes van een achtergrond en van een lijntje van ongeveer 0,05 centimeter overgenomen. Verder is de layout nog heel anders en is er niets om tegen op te treden.

Ooh dus nu kan dat opeens zomaar? Stukken code overnemen. Ik snap niet waarom jij het schandpaal doet, want toevallig sinds dat jij hier bent is er geen enkele melding tegen casper nog bestraft. Wat een corrupte vriendjespolitiek is dat... Hij moet zichzelf zelfs niet eens verantwoorden? Ik vind dat er iemand moet worden aangesteld voor het schandpaal die onpartijdig is. (en dat ben jij dus niet?)

Daarbij VERKOOPT hij die gejatte lijntjes ook van mij, en wat verdien ik daar aan? Niets!
Jammer dat er geen echte beheerders van MM het schandpaal meer doen, ipv die halfbakke corrupte moderator jurgen.

En ik weet dat je dit gewoon gaat verwijderen alsof het er nooit geweest is, omdat je weet dat wat ik hier zeg waar is

"Stukken" durf ik het niet te noemen... Als jij een autofabrikant zou zijn, zou je dan ook elke andere fabrikant aanklagen die ook een zwarte auto verkoopt? Dacht het niet he...
De hele layout is verder ook compleet uniek, dus ik zie geen reden waarom dit plagiaat zou kunnen zijn aangezien dit geen creatief werk is.
Verder ken ik Casper niet eens, dus ik zou niet weten waarom er sprake zou zijn van vriendjespolitiek.


Zoals ik in de klacht aanhaalde, is de vormgeving van de menus ook hetzelfde en de vormgeving van de wrap. Als ik een auto maak en ik zet daar een vlammenpatroon op dan wil ik niet dat iemand anders een auto met (zogoed als) precies dezelfde vorm maakt maar er dan bloemen opzet en het een andere merknaam geeft. De achtergrond van het topmenu is zelfs hetzelfde (heel het topmenu is hetzelfde het staat gewoon op een andere plaats).

Als jij buiten de voorbeelden die ik aanhaalde van dingen die gekopieerd zijn geen gelijkenissen meer vind dan denk ik dat het tijd is voor een bril. Deze layout is dus NIET uniek.

Daarbij, blijkbaar als iemand die een permanente ban heeft een dubbelaccount maakt krijgt ie dus gewoon een nieuwe kans?

Ik zie weinig gelijkenis in de twee layouts. Het gaat nu om de layout en niet om het dubbelaccount. Dat zal achter de schermen worden afgehandeld.

Laatst gewijzigd door Jurgen op 2014-12-25 9:31 PM.