De opvolger van MijnMaffia is er.
Maak mijn spel!
 
 

Spel-eigenaar login

Vergeten? Inloggen
MijnMaffia.nl
200.802
1.115.137
121
 
 
MaMafia.fr
57.509
408.163
89
MeineMafia.de
74.438
399.090
57
MojeMafie.cz
27.649
277.508
25
MojaMafia.pl
53.931
361.920
10
MafiaCreator.ro
22.512
244.213
9
MiMafia.com
12.467
35.041
3
MafiaCreator.com
67.355
229.959
2
MafyaKur.com
49.648
302.917
1
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.735
5.141
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
 

Guide: Het begin van je maffiaspel!

crimemen13/Mrt | 11:09 


NLMobsters
177 leden
Leuk, nu heb je een eigen maffia game! Maar wat het minder leuk maakt, is wanneer je nog niet zo veel leden hebt. Daarom schrijf ik speciaal voor jouw een stappenplan om jouw game website zo snel mogelijk veel leden te laten krijgen.

Ik zou zeggen, neem een uurtje de tijd om ons stappenplan door te nemen, en wie weet heb jij morgen al wel een hele hoop leden? Je kan altijd de guide nog een keer volgen.

Inhoudsopgave
1. Hoe start ik?
2. Msn invite
3. Dutchleader
4. Adverteren
5. Tips

1. Hoe start ik?

Goed, laten we dan beginnen. De look van de website heeft veel invloed op het succes van een website.

Om jouw website een beetje speciaal te maken, kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld gebruik te maken van een andere layout. Op MijnMaffia.nl kun je jouw layout wijzigen, er zijn vier gratis versies beschikbaar. Er zijn echter ook versies die je kunt kopen voor maffiapunten, deze zullen unieker zijn en daardoor zal het makkelijk zijn om beter te scoren met jouw spel. Ook je header wijzigen voor een eigen mooie header is aan te raden.

Maak aanpassingen aan je website door nieuwe uitbreidingen te halen door maffiapunten uit te geven in de shop op MijnMaffia.nl. Het is ook van belang dat je de tekst op de voorpagina aanpast in je eigen stijl, eventueel met een mooi plaatje er bij. Je kan er ook voor kiezen om prijzen uit te delen, dure, of goedkope. Zo zou je een echte geldprijs kunnen uitkeren aan de nummer 1, maar als je het wat rustig aan wil doen kan een aantal vipdagen of belcredits natuurlijk ook!

Aanpassingen aan je website kun je maken door in te loggen met je game eigenaar gegevens op: http://www.mijnmaffia.nl.

Misschien is het nog een idee om via het adminpaneel een leuk nieuwsberichtje te plaatsen waarin je iedereen veel succes wenst? De linkpartners kun je eventueel ook aanpassen, wanneer je de MijnMaffia.nl link weg wil hebben bijvoorbeeld.

Wanneer je deze stap hebt doorgenomen is de basis gelegd voor een goed lopende maffia website!

2. MSN invite

Nu je de basis hebt gelegd gaan we proberen om de eerste bezoekers binnen te halen op jouw spel. Dit doe je door je eigen contacten te benaderen.

1. Doe op je eigen spel de "MSN Invite", deze optie vind je op het spel onder het kopje persoonlijk. Doe wat er op deze pagina staat, en nodig zo automatisch al je MSN-contacten uit om lid te worden van jouw spel. Heb je geen MSN of wil je jouw contacten niet uitnodigen, ga dan verder met punt twee.

2. Vraag je vrienden, familie en anderen bekenden in het echt of via de computer om mee te doen in jouw spel. Vaak heeft het meer effect wanneer je deze mensen echt persoonlijk benaderd!

Nadat je deze bovenstaande punten hebt gedaan, hebben de meeste mensen al wel een paar leden op hun spel.

Nou, komen de eerste leden al binnen? Of ben je meteen verder gegaan met stap 3? Nu ga ik je uitleggen hoe je het ledenaantal eenvoudig kan verdubbelen.

Als de eerste leden binnen zijn gekomen, kun je deze er weer op attenderen dat ze ook de MSN invite moeten doen en ook hun vrienden uitnodigen, stuur ze bijvoorbeeld allemaal een berichtje.

3. Dutchleader

Nu gaan we via een andere weg proberen om meer leden binnen te halen. Namelijk via het webmasterprogramma Dutchleader

Een korte uitleg: Dutchleader is een website waar veel (beginnende) site-eigenaars hun website kunnen promoten. Door andere websites te bezoeken kun je credits verdienen, ook kun je credits kopen om deze weer aan jouw website te spenderen. Als jij andere websites bezoekt zullen andere mensen weer jouw website bezoeken, er bestaat dus een kans dat deze mensen zich gaan aanmelden op jouw site!

Veel verder gaan we niet op dutchleader in,
Voor meer info over dutchleader moet je op het andere forum kijken.


4. Adverteren

Zit jij veel op internet? We gaan nu proberen om jouw website legaal te promoten op andere websites.

Surf je wel eens op forums of kom je wel eens gastenboeken tegen? Laat een berichtje achter met uitleg over jouw website en of de lezers zich misschien aan willen melden, let op: het moet natuurlijk wel toegestaan zijn op deze forums / gastenboeken.

Tip: wanneer er een handtekening is toegestaan op een forum zou je daar je link in kunnen vermelden van jouw spel zodat deze onder elke post staat!

Weet je niet waar je forums kan vinden? Zoek op Google! Je zult er genoeg tegenkomen.

Je kan natuurlijk ook jouw website op andere websites onder de aandacht brengen, op weblogs, gamesites of hyves bijvoorbeeld.

Om op de lange termijn ook veel nieuwe leden te krijgen ga ik op deze pagina beschrijven hoe je dit het beste kan doen. Ik geef een aantal punten waarbij ik vervolgens uitleg zou geven.

1. Ruil bijvoorbeeld links met andere mensen met een website. Er zijn miljarden websites op internet te vinden, als jij denkt "Dit is een leuke site!" dan zou je ze bijvoorbeeld een berichtje kunnen sturen met de vraag of ze misschien een link naar jouw maffia spel willen plaatsen, en dan zeg je dat jij een link terug plaatst op jouw spel. Dit kan in de toekomst voor jullie allebei bezoekers opleveren!

Je kan natuurlijk ook andere game website eigenaars op MijnMaffia.nl vragen of ze een link met jouw website willen uitwisselen, het complete overzicht met alle websites vind je hier:
http://www.mijnmaffia.nl/games

Ook bestaan er speciale forums voor mensen met een eigen site. Je zou hier eventueel ook kunnen proberen om nieuwe linkruils te regelen. Op de website hieronder heb je een forum met een speciale categorie om links uit te wisselen: (daar kun je natuurlijk altijd even een berichtje plaatsen!)
http://www.sitedeals.nl

2. Heb je de klikmissies al gezien die bovenaan elke pagina verschijnen? Ik zal even uitleggen hoe dit precies werkt, voor het geval je dit nog niet wist.

Elk uur of elke dag verschijnen er een aantal klikmissies bovenaan de pagina, jouw leden krijgen er een beloning voor. Ze klikken op een klikmissie en vervolgens komen ze op een site terecht waar ze kunnen stemmen voor MijnMaffia.nl. MijnMaffia.nl komt daardoor hoger in een lijst met websites, en op die lijsten komen best veel bezoekers, en als ze op onze site klikken krijgen wij ook weer mee leden als ze zich aanmelden.

Nu weet je dus ook weer waarom wij deze klikmissies hebben ingebouwd. Maar we willen ook jouw als game eigenaar de mogelijkheid geven om zelf je klikmissies in te stellen. Je kan dan dus zelf lid worden bij van die toplijsten met jouw website, en de link invullen zodat de leden voor jouw site kunnen stemmen in plaats van op MijnMaffia.nl. Dan zul je zelf hoger in die lijsten komen, en dus elke keer nieuwe bezoekers krijgen!

Hoe stel ik ze in? Simpel. Deze optie kun je kopen met maffiapunten wanneer je ingelogd bent op http://www.mijnmaffia.nl. Vervolgens verschijnt er een linkje in het menu waar je alle 5 de klikmissies kan aanpassen. Voor elk lid dat een belletje doet op jouw spel krijg je 1 maffiapunt. Je kan zelf ook maffiapunten kopen via mijnmaffia.nl, door één maal te bellen krijg je er 10.

3. Om je leden te behouden zodat ze blijven spelen kun je bijvoorbeeld af en toe een een e-mail sturen naar al je leden, dit kan via de optie "leden mailen" in het adminmenu van jouw spel. Ook zou je af en toe je spel kunnen resetten, ook de optie "Spel resetten" kun je kopen op mijnmaffia.nl met maffiapunten. Je kan er ook voor kiezen de uitbreiding "Actieve leden" te kopen, daarmee kun je jouw leden elke dag belonen met een x-aantal belcredits wanneer ze die dag actief mee hebben gespeeld.

5. Contact

Je kan mij natuurlijk altijd bereiken voor vragen,
Je kan me op dit forum een PBtje sturen,Laatst gewijzigd door crimemen op 2010-03-17 7:18 PM.
 

splight13/Mrt | 11:12 


LegendaryCrimes
21 leden
volgens mij is de helft gekopieerd van baas1 zijn guide

Laatst gewijzigd door splight op 2010-03-13 11:13 AM.
 

Jurgen13/Mrt | 11:13 


caribbeancrimes
431 leden
Splight schreef:
volgens mij is de helft gekopieerd van baas1 zijn guide

Vriend, deze guide bestaat al sinds ergens in augustus/september.
 

splight13/Mrt | 11:14 


LegendaryCrimes
21 leden
Jurgen schreef:
Vriend, deze guide bestaat al sinds ergens in augustus/september.

dat zeg ik hij is dus gekopieerd?
 

Jurgen13/Mrt | 11:17 


caribbeancrimes
431 leden
Splight schreef:
dat zeg ik hij is dus gekopieerd?

Gekopieerd van crimemen ja.
NIET van baas1.

baas1 zijn topic: Sinds 01/10/2009 om 15:29
Ons topic: 19 sep 2009 13:24 (en ver daarvoor al)
 

splight13/Mrt | 11:18 


LegendaryCrimes
21 leden
oh okee
 

BBB17/Mrt | 09:22 


nightlive
919 leden
1. Doe op je eigen spel de "MSN Invite", deze optie vind je aan de linkerkant van deze website onder het kopje persoonlijk.

Staat niet altijd daar hé!

Voor de rest is de guide echt top!

MVG
 

Jurgen17/Mrt | 19:20 


caribbeancrimes
431 leden
BBB schreef:
Staat niet altijd daar hé!

Voor de rest is de guide echt top!

MVG

In de oude layouts wel
Dit is gewoon gekopieerd van het oude MM forum op een "privé" forum en daarvan gewoon weer hier.

Maar het is aangepast.
 

Moderator12/Aug | 13:42 


MillCity
4 leden
Bericht verwijderd door moderator

Reden: Offtopic posten
 

siemer12317/Okt | 17:35 


maffiaworldCC
5 leden
Bericht verwijderd door moderator

Reden: Posten in verkeerd forum