De opvolger van MijnMaffia is er.
Maak mijn spel!
 
 

Spel-eigenaar login

Vergeten? Inloggen
MijnMaffia.nl
200.803
1.115.142
139
 
 
MaMafia.fr
57.509
408.164
84
MeineMafia.de
74.438
399.091
58
MojeMafie.cz
27.649
277.509
29
MafiaCreator.ro
22.512
244.213
7
MojaMafia.pl
53.931
361.922
7
MafiaCreator.com
67.355
229.960
2
MiMafia.com
12.467
35.041
2
MafyaKur.com
49.648
302.919
0
MinMaffia.se
15.064
60.912
0
MoyaMafia.ru
2.735
5.141
0
MinMafia.no
6.707
30.395
0
 

Guide Mijnmaffia v1.05 overcompleet. Live update!

baas12/Jan | 02:11 


NewCriminals
1.927 leden
[repost - goedgekeurde guides kan je niet zomaar weghalen]

Beste Eigenaar, zojuist heb je je aangemeld voor op mijnmaffia.nl je eigen spel te beginnen, En wat nu verder te doen.

Wat kun je allemaal vinden in deze guide, bijna alles wat met mijnmaffia te maken heeft! Van het aanmelden, promoten tot en met het resetten en spelen.

Ten eerste log je in met je gegevens en ziet dan gelijk bovenin links het menu BEHEER JE SITE.

In het beheer je site menu vind je de volgende optie's

>iMobster.nl (bij jullie staat er een andere spelnaam natuurlijk)
>Maffiapunten: (0Mp)
>Maffiapunten kopen
>Maffiapunten doneren

>Extra optie's kopen
>Layouts kopen
>Uitbreidingen kopen
>Bezoekers kopen
>Domeinnaam kopen

>Beheer je site
>Logout

ook zie je nog bovenin de header van mijnmaffia beheer site een aantal menu's

Home | Algemene gegevens | Refferals | Verdienen | Games overzicht | Forum |
Berichten |Hieronder gaan we de verschillende menu onderdelen en hun sub onderdelen nader benoemen.

Spelnaam bovenin dat spreekt voor zich denk ik, als je er op klikt kom je ook nog eens handig op je eigen spel uit!

Maffiapunten: (0MP) er staat hier tussen haakjes hoeveel mp (maffiapunten) jij al hebt verdiend met je spel. Echter heb jij bij menu Verdienen ingesteld dat je echt geld wilt verdienen zal deze teller niet vaak iets anders vertonen als 0mp. Of je moet een aankoop hebben gedaan van maffiapunten via het submenu!

Maffiapunten: (0MP) >>> >Maffiapunten kopen Hier kun jij maffiapunten aankopen waarmee je je spel kan uitbreiden. Je moet dan denken aan extra spelonderdelen of layouts wat we verder gaan bespreken ook in deze uitgebreide mijnmaffia handleiding.

Als je op maffiapunten kopen drukt kom je uit een pagina met de volgende optie's!

Nederland
België
Duitsland
Oostenrijk
Zwitserland

Omdat je hoogstwaarschijnlijk in nederland woont en niet in een van de overige landen kies je hier voor Nederland en komt dan op de volgende pagina uit.

Kies een betaaloptie:


Nederland Kostprijs Aantal maffiapunten
Telefoon ¤ 1,30 MP 10
SMS ¤ 1,10 MP 6
SMS ¤ 1,50 MP 8
Wallie ¤ 2,50 MP 20
Wallie ¤ 5,00 MP 40
Wallie ¤ 10,00 MP 80
Wallie ¤ 20,00 MP 160
Wallie ¤ 50,00 MP 400
iDEAL ¤ 5,00 MP 50
iDEAL ¤ 10,00 MP 100
iDEAL ¤ 20,00 MP 200
iDEAL ¤ 50,00 MP 500
PayPal ¤ 5,00 MP 50
PayPal ¤ 10,00 MP 100
PayPal ¤ 20,00 MP 200
PayPal ¤ 50,00 MP 500
Creditcard ¤ 5,00 MP 40
Creditcard ¤ 10,00 MP 80
Creditcard ¤ 20,00 MP 160
Creditcard ¤ 50,00 MP 400Je kunt dan kiezen uit een betaalmogelijkheid die jij wenst en ook zijn er een aantal verschillende pakketen die je kunt aankopen. De prijs kwaliteit verhouding staat goed in evenwicht en je kunt er echt hele leuke dingen mee doen voor je eigen spel op te waarderen tot iets moois.


Maffiapunten: (0MP) >>>>Maffiapunten doneren hier kun je maffiapunten doneren aan andere spellen of vrienden. of misschien heb je net zoals ik meerdere spellen op mijnmaffia.


Doneren
Doneer maffiapunten aan een ander spel.


Spelnaam (of domeinnaam): Aantal MP:


Donatielog
Ontvangen maffiapunten
Newcriminals.nl 25 Maffiapunten

Verzonden maffiapunten
Igangsters.nl 25 Maffiapunten
Igangsters.nl 15 Maffiapunten
Bij spelnaam (of domeinnaam) vul je de spelnaam in of de domein naam
in het vakje met aantal mp kan je invullen hoeveel maffiapunten je wilt weggeven.
Soms kun je dingen op het forum kopen van maffiapunten en dan word dit voor jou een optie waarmee je anderen kunt betalen.

Bij donatie logs zie je van wie jij maffiapunten hebt ontvangen. Ook kun je er zien aan wie je Maffiapunten hebt verzonden!


>Extra optie's kopen >>>>Layouts kopen hier kan je extra layouts kopen voor je spel, een layout is een andere vormgeving van je pagina. als je er op drukt kom je op de pagina waar alle verschillende layouts staan die je kan aankopen voor je spel. je ziet er wat ze kosten voor ze te kunnen gebruiken en erachter een knop met kopen, als je daar op drukt vraagt die ook nog voor te bevestigen en dan heb je succesvol die layout gekocht voor je spel en vind je bij Beheer je site bij layouts.

>Extra optie's kopen > >Uitbreidingen kopen hier kun je allerlij extra uitbreidingen kopen voor je spel zoals extra landen, spelletjes voor je casino, extra auto pakketten, enz enz je kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel.

Hieronder vind je de update's die er te koop zijn!

Verhaal wijzigen
Wanneer je deze optie gekocht hebt kun je het verhaal op jouw spel wijzigen. Dit op dezelfde manier als het wijzigen van je voorpagina via het "Beheer je site" paneel. Na het wijzigen verschijnt het verhaal op je spel i.p.v. het standaard ingestelde verhaal. Je krijgt ook de mogelijkheid het verhaal compleet uit te schakelen.

Advertentieblok beheren
Bij aankoop van deze optie kun je het advertentieblok beheren via het "Beheer je site" paneel op deze website. Via HTML je eigen banner instellen bijvoorbeeld. Ook kun je het advertentieblok uitschakelen indien gewenst of de naam van het blok wijzigen, zo kun je er andere HTML in plaatsen. Let op: voor deze optie moet je wel wat HTML verstand hebben wanneer je eigen advertenties wil plaatsen.

Timers op voorpagina
Bij aanschaf van deze optie zul je voor vrijwel alle tijdopties een mooie live afteller zien op de frontpage van je spel indien ingelogd.. Zo is het voor spelers makkelijk te vernemen wanneer ze weer een bepaalde actie kunnen uitvoeren..

Happy hour
Door deze optie te kopen kun je zelf een happy hour instellen op je spel, leden krijgen tijdens dat uur dan meer belcredits voor hun geld.

Eigen welkomstbericht instellen
Stel een eigen welkomstbericht in die leden krijgen zodra ze voor het eerst inloggen op jouw spel. Vermeld een welkomstbonus of geef ze tips tijdens het starten van het spel. Succes wensen kan natuurlijk ook genoeg zijn!

Vakantiemodus
Wanneer je deze optie gekocht hebt kunnen leden op vakantie gaan zonder aangevallen te worden. Ze kunnen dan echter ook niet inloggen. Via instellingen ingame op het spel kan men bij de "Ik ga op vakantie!" optie komen.

Alternatieve botbeveiliging
Wissel tussen de bestaande captcha-beveiliging en een nieuwe beveiliging met knoppen die van positie wisselen. Captcha beveiliging staat standaard ingesteld, dit is de code die je bij o.a. diverse misdaden moet invoeren ter voorkoming van cheaten. Door deze optie te kopen en via het "Beheer je site" paneel de optie in te stellen, zal het spel spelen voortaan makkelijker gaan.

Geld en auto's stelen van medespelers
Met deze uitbreiding wordt een extra optie toegevoegd aan "auto stelen" en "misdaden" waarbij auto's en geld van medespelers gestolen kunnen worden

Eigen pagina 1
Personaliseer je spel met eigen pagina's. Deze verschijnen bovenaan in het top menu van je spel. Na aankoop kun je jouw eigen pagina aanpassen via het "Beheer je site" paneel, op dezelfde manier als bij het aanpassen van de voorpagina.

Eigen pagina 2
Personaliseer je spel met eigen pagina's. Deze verschijnen bovenaan in het top menu van je spel. Na aankoop kun je jouw eigen pagina aanpassen via het "Beheer je site" paneel, op dezelfde manier als bij het aanpassen van de voorpagina.

Spel resetten
Met deze optie kun je jouw spel resetten. Zo kun je bijvoorbeeld handig een rondesysteem starten zonder dat je elk lid handmatig hoeft te resetten. Er verschijnt een linkje in het admin menu op je spel, en je kunt dan precies selecteren wat en wanneer jij gereset wil hebben. Dus wanneer je belcredits of VIP-accounts bijvoorbeeld niet mee wil resetten, dan hoeft dit niet.

Spambeveiliging
Door deze optie te kopen kun je spambeveiliging inschakelen voor je spel vanaf een bepaalde rank. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je minimaal Delivery Boy moet zijn om gebruik te kunnen maken van privéberichten opstellen, berichtjes toevoegen aan de berichtenbalk of chatbox en het forum. Ideaal om spammers buiten te houden!

Screenshots beheren
Met het screenshotsbeheer kun je de screenshots op je spel uitschakelen, of je eigen screenshots uploaden.

Vliegveld update
Koop deze vliegveld update: je zal daadwerkelijk een landkaart zien met een bewegend vliegtuigje!

Geluksrad update
Met deze update krijgt je (familie)geluksrad een realistisch uitzicht: een écht draaiend rad!

Waardetransport overvallen
Een nieuwe optie voor je spel: waardetransport overvallen! Als je deze optie hebt gekocht verschijnt er in het spel een nieuw linkje zodat men de waardetransport wagen kan overvallen, en wie weet wat daar allemaal uit te halen valt!

Minichat
Voeg een chatbox toe aan je spel! Wanneer deze optie is gekocht heb je de keuze tussen "berichtenbalk" en "minichat".

Referralbeloning
Met deze uitbreiding stel je zelf in welke beloning je spelers krijgen voor een referral, en wanneer die beloning wordt uitbetaald.

Objecten instellen
Met deze uitbreiding kun je instellen wat de prijs is van de verschillende objecten.

Voortgangsbalk instellen
Met deze update heb je keuze uit 5 verschillende balkjes voor de weergave van gezondheid en rankvordering.

Statistieken
Met deze uitbreiding krijg je een volledig overzicht met het aantal pageviews, unieke bezoekers en ingelogde spelers per dag in de afgelopen 30 dagen.

Auto pack 1
Unlock een extra auto pack voor jouw spel, hier zitten maarliefst 19 nieuwe auto's in. Deze kun je na het kopen van deze update stelen in je spel via "Auto's stelen".

Auto pack 2
Unlock een extra auto pack voor jouw spel, hier zitten maarliefst 18 nieuwe auto's in. Deze kun je na het kopen van deze update stelen in je spel via "Auto's stelen".

Beloning voor actieve spelers
Beloon je actieve spelers met 1 tot 20 belcredits (naar keuze) voor elke dag dat ze actief aan je spel deelnemen. Rond middernacht zal elke speler vervolgens een berichtje krijgen wanneer deze actief genoeg is geweest met daarin het aantal belcredits dat dit persoon ontvangen heeft.

Extra land: Turkije
Voeg een extra land toe aan je spel: Turkije!

Extra land: Marokko
Voeg een extra land toe aan je spel: Marokko!

Standaard misdaden: teksten aanpassen
Met deze uitbreiding in je bezit, kun je de keuzes aanpassen qua tekst die je hebt bij de misdaden. Van "Snoep stelen van een kind" kun je bijvoorbeeld "Overval Bassie en Adriaan" maken. De mogelijkheden zijn oneindig, en geven je spel een leuke eigen draai!

Auto stelen: teksten aanpassen
Met deze uitbreiding in je bezit, kun je de keuzes aanpassen qua tekst die je hebt bij auto stelen. Van "Steel een auto in een willekeurige woonwijk" kun je bijvoorbeeld "Steel de caravan van Bassie en Adriaan" maken. De mogelijkheden zijn oneindig, en geven je spel een leuke eigen draai!

Gevangenisbaas
Met deze optie heeft elk land ook een eigen gevangenisbaas. Die ontvangt alle betaalde kosten om weer vrij te kunnen komen, en kan spelers gratis vrijlaten uit zijn gevangenis.

Roulette update
Een update voor de roulette met een realistisch roulette-wiel!

Metatags aanpassen
Met deze optie kun je zowel de title- meta-tags van je spel aanpassen. Het gebruiken van deze opties kan bijvoorbeeld invloed hebben op de vindbaarheid in zoekmachines. Dit is echter wel een geavanceerde optie, niet voor iedereen geschikt.

Alternatieve iconen-set
Bij het aanschaffen van deze optie krijg je een extra set met iconen tot je beschikking die je kunt instellen op je spel. De standaard iconen kun je dan wijzigen in de iconen die in deze set zitten.

Forum aanpassen
Bij het kopen van deze optie krijg je de mogelijkheid je forums geheel volgens wens aan te passen. Voeg nieuwe forums toe, verwijder of wijzig. De optie vind je in het "Beheer je site" control panel.

Massa donatie
Met deze optie op actief verschijnt er een link in de admin van je spel waarmee je een massa donatie kan doen, oftewel: aan alle leden van je spel tegelijk een beloning uitkeren. Contant geld, of bankgeld? Wanneer je de optie VIP-accounts uitdelen en/of Belcredits uitdelen ook hebt gekocht, kun je deze ook schenken via de massa donatie.

Orderlogs
Bekijk alle orders die de laatste 30 dagen op jouw spel gedaan zijn, alle correct verwerkte orders staan hierin opgeslagen. Wanneer iemand zegt dat hij of zij geen credits heeft gehad maar dit persoon wel in de orderlogs staat, dan liegt dit persoon dus. Een uitstekend controle middel!

Spelers verwijderen
Met deze optie kun je inactieve spelers verwijderen van je spel. Dit kan echter pas wanneer een speler langer dan één maand inactief is geweest.

VIP-accounts uitdelen
Wanneer je deze optie hebt kun je in de admin van jouw spel aanpassen hoeveel dagen een lid VIP is. Je gaat naar Leden Beheer en kiest een speler. Je kan maximum 99 dagen per lid instellen. Wanneer je de optie Massa Donatie ook al hebt geactiveerd, zal je ook de mogelijkeid hebben om vip dagen uit te delen aan al je leden in één keer. Ook kun je het aantal dagen dat een nieuw lid VIP moet zijn instellen, dit kan dan via MijnMaffia.nl--Game opties instellen--Nieuwe leden.

Schietervaring trainen
Door deze optie aan te schaffen verschijnt er op je spel een nieuwe mogelijkheid: je schietervaring trainen. Deze is van belang in de onderlinge strijd op het spel. Wanneer je level bij schietervaring hoog is, kun je anderen makkelijker om het leven brengen. Na aanschaf heb je ook de mogelijkheid een andere achtergrond in te stellen.

2 extra crewniveaus
Voeg 2 extra crewniveaus toe aan je spel! De naam en rechten van deze crewniveaus zijn instelbaar.

Extra land: China
Voeg een extra land toe aan je spel: China! Naast de standaard objecten en casino's die er extra beschikbaar komen, zit er ook een unieke optie in China die dagelijks uitgevoerd kan worden: mensensmokkel.

Extra land: Duitsland
Voeg een extra land toe aan je spel: Duitsland! Naast nieuwe objecten, zit er in Duitsland ook een unieke optie: een beurs! Handel en verhandel aandelen, en verdien geld als water. Deze optie verschijnt in het Omgeving-menu indien aanwezig in Duitsland.

Extra land: Brazilië
Voeg een extra land toe aan je spel: Brazilië! Naast dat er in dit land nieuwe objecten zullen bijkomen, is er ook een nieuwe optie: wedden op voetbal! Een zeer uitgebreid wedkantoor zal verschijnen wanneer je in Brazilië bent (in het casino menu).

Extra land: USA
Voeg een extra land toe aan je spel: USA!

Drugs + overvallen
Deze gecombineerde optie omvat een volledig drugssysteem en een nieuwe spel-optie: overvallen. Met overvallen kunnen leden overvallen plegen en hiermee drugs en geld verdienen. Beide opties zijn VIP-opties.

Klikmissie beheer
Beheer de klikmissies bovenaan je spel zelf! Je kan de URL én de beloning van elke klikmissie aanpassen wanneer je deze optie hebt geactiveerd. De eerste klikmissie kan elk uur gedaan worden, de overige vier eens per 24 uur. Ook kun je er voor kiezen klikmissies uit te schakelen op je spel.

Gokkast
Een gokkast die werkt op belcredits of contant geld.

Paardenrace
Een extra casino voor je spel: de paardenrace!

Rangbeheer
Met deze optie kan je naam van de verschillende rangen aanpassen, en desgewenst ook de vrouwelijke variant activeren.

Multi-player poker
Deze update bevat een multi-player pokersysteem. Spelen kan tegen andere spelers op je spel, of tegen spelers uit het hele MijnMaffia-netwerk (instelbaar).

Belcredits uitdelen
Deel onbeperkt belcredits uit aan je leden via de admin van je spel. Elk willekeurig lid kun je bewerken en deze zo een bepaald aantal belcredits schenken. Wanneer je ook al de optie Massa Donatie hebt gekocht kun je ook elk lid op je spel ineens een aantal belcredits schenken! Ook kun je het aantal belcredits dat een nieuw lid moet ontvangen instellen, dit kan dan via MijnMaffia.nl--Game opties instellen--Nieuwe leden.>Extra optie's kopen > >Bezoekers kopen hier kun je extra bezoekers kopen voor je spel.
Per 3 unieke (IP) bezoekers betaal je 1 maffiapunt. Ook kun je er zien hoeveel bezoekers je hebt gekocht. Hoeveel bezoekers je nog te goed hebt. En nog de bezoekers die je moet ontvangen van mijnmaffia.

>Extra optie's kopen >Domeinnaam kopen hier kan je een eigen domeinnaam kopen. ipv dan http://www.mijnmaffia.nl/imobster heb je dan http://www.iMobster.nl

Beheer je site! hoogstwaarshijlijk heb ik hier meer optie's staan als jullie in het begin, want ik heb deze guide geschreven toen ik alle update's al had.

Algemene instellingenDomein

Paginatitle veranderen, Meta zoekwoorden veranderen, Meta beschrijving veranderen,
Ook kun je hier je domeinnaam verlengen, en de bijbehorende opties zoals je favicon instellen.


Visuele instellingenLayout

Wijzig hier de layout van je site. Je kunt kiezen uit een aantal gratis layouts en eventuele gekochte layouts.


Header

Hier kun je de header van jouw spel wijzigen, en kiezen of je de headertekst wil weergeven.


Screenshots

Hier kun je instellen of de standaard screenshots moeten weergegeven worden op de indexpagina van je spel. Je kunt ook eigen screenshots uploaden.Schietervaring

Hier kun je de achtergrond van de schietervaring minigame aanpassen.


Vliegveld

Hier kun je de stijl van het vliegveld aanpassen.Spel opties

Hier kun je bepaalde onderdelen in- en uitschakelen op je spel.


Crew opties

Stel hier in of crewleden op de ledenlijst moeten worden weergegeven, of crewleden aangevallen kunnen worden, etc.


Nieuwe leden

Op deze pagina kun je alles instellen met betrekking tot nieuwe leden.


Referrals

Hier kun je de referral beloning instellen, en de rank die de referral moet halen voordat de beloning wordt uitbetaald.


Actieve spelers

Hier kun je instellen met hoeveel belcredits je de actieve spelers dagelijks wil belonen.

Standaard avatars

Wijzig de standaard avatars en upload een eigen plaatje.


Happy hour

Hier kun je instellen wanneer het Happy hour op jouw site plaatsvindt. Tijdens het Happy hour krijgen je leden een instelbaar percentage extra belcredits voor een betaling.


Casino

Hier kun je de loterij jackpot en multiplayer poker instellen, en eventuele andere casino-opties (indien gekocht) beheren.


Klikmissies

Hier kun je de klikmissies van je spel aanpassen en/of verbergen.


Advertentieblok

Hier kun je de advertentie wijzigen die onderaan iedere pagina staat.


Objecten

Wijzig hier de kostprijs van de verschillende objecten.


Spambeveiliging

Vermijd spam op je site door privéberichten, de berichtenbalk en het forum enkel toe te laten vanaf een bepaalde rank.


Botbeveiliging

Kies hier of je de standaard captcha danwel de beveiliging met 2 gekleurde knoppen wil gebruiken.


Rangbeheer

Wijzig hier de namen van de verschillende rangen, en schakel desgewenst ook de vrouwelijke variant in of uit.

Pagina's beheren


Voorpagina

Hier kun je de voorpagina van je spel naar eigen wensen aanpassen.


Verhaal

Verander hier het verhaal van jouw maffiaspel.


Eigen pagina 1

Hier kun je je eigen pagina naar wens invullen en aanpassen.


Eigen pagina 2

Hier kun je je eigen pagina naar wens invullen en aanpassen.

Teksten aanpassen


Auto stelen

Wijzig hier de teksten die bij "auto stelen" worden gebruikt.


Misdaden

Wijzig hier de teksten die bij "misdaden" worden gebruikt.


Rechtenbeheer

nog geen info! word bijgewerkt


ip adressen

nog geen info! word bijgewerkt


Spel offline halen.

nog geen info! word bijgewerkt
Nu wel alle onderdelen van het beheer menu hebben beschreven beginnen we aan de uitleg van het bovenste menu.

Home | Algemene gegevens | Refferals | Verdienen | Games overzicht | Forum |
Berichten |

Home

Met home ga je naar de Home pagina van mijnmaffia, hier kan je het laaste nieuws lezen, en zie je nog leuke top 5 lijsten. de bovenste lijst is de spellen die in de spotlight staan, doe jij je best met je spel zo mooi mogelijk te maken, kom je hier in met je spel en neem je hoogstwaarschijnlijk wat extra bezoekers mee naar jou spel. de 2de lijst is de top5 met spellen die de meeste spelers hebben weten aan te melden per maand berekend. in de derde top5 zie je welke spellen de meeste leden hebben, dit wil niet altijd zeggen dat dat ook de beste spellen zijn. en de onderste top5 is de top5 van nieuwe spellen, dit zijn van boven naar onderen de laatste 5 aangemaakte spellen op de mijnmaffia site

Algemene gegevens

Hier kan je je wachtwoord veranderen, instellen op welk emailadres je al je spelinformatie wilt die via jou contact pagina. ook kun je je afmelden voor het nieuws van mijnmaffia en kan je ervoor kiezen om geen e-mails van MijnMaffia meer te ontvangen. De meeste e-mails bevatten echter belangrijke informatie en herinneringen, dus denk goed na voor je deze instelling uitschakelt!

Refferals

hier kun je je refferals link vinden van mijnmaffia, dit is een unieke link die aan jou account is gekoppeld, iedereen die via deze link ook een spel aanmaakt verdien jij per maand geld aan als ook zij geld verdienen met hun spel uiteraard, dit word ook wel affiliate marketing genoemd.
Als jij al andere speleigenaren hebt aangebracht kun je zien wat je hebt verdiend aan hun.

Verdienen

Op MijnMaffia verdien je altijd! Aan jou de keuze om te beslissen wat je wil verdienen: maffiapunten of geld. onderstaande statistieken zijn van toen iMobster net 2 maanden oud was en begon aan de derde maand.


Keuze: maffiapunten of geld verdienen

Maffiapunten verdienen
Geld verdienen (betaalgegevens invullen)
Deze instelling kan onbeperkt gewijzigd worden
Maand | MP verdiend | ¤ verdiend | ¤ uitbetaald
Januari 2010 | 0 MP | ¤ 25,86 | Periode nog niet afgelopen
December 2009 | 0 MP | ¤ 309,51 | Wordt gecontroleerd
November 2009 | 151 MP | ¤ 315,92 | ¤ 315,92

Tijdstip | Speler | Betaalmethode | Belcredits | Verdiend
01/01/2010 | om 20:49 | Errorist | iDEAL | 6.000 | ¤ 9,68
01/01/2010 | om 20:43 | Qrime | iDEAL | 1.500 | ¤ 2,18
01/01/2010 | om 15:50 | madonna | iDEAL | 1.500 | ¤ 2,18
01/01/2010 | om 15:16 | Naomy86 | Telefoon | 300 | ¤ 0,47
01/01/2010 | om 13:11 | pascald | Telefoon | 300 | ¤ 0,47
01/01/2010 | om 12:40 | supraTT | Telefoon | 300 | ¤ 0,48
01/01/2010 | om 12:39 | supraTT | Telefoon | 300 | ¤ 0,48
01/01/2010 | om 11:54 | Errorist | iDEAL | 3.000 | ¤ 4,68


Games overzicht

Dit word denkelijk op de mijnmaffia site een van je favoriete knopjes. Hier kun je namelijk makkelijk zien welke spellen het op dat moment het beste doen.
Spelnaam | Eigenaar | Aantal | leden | Deze maand | Nu online

Imobster.nl | Admin | 1.104 | 37 | 53
Crimini.nl | Mitch | 2.991 | 8 | 30
The-Mobstarss | Baas1 | 1.406 | 4 | 29
Comeforcrime.nl | enamour | 236 | 5 | 23
enz.

je kan ook nog bovenin filteren op Meeste leden online, meeste leden deze maand , meeste leden totaal en Nieuwste spelen. ook kan je zoeken naar spellen in het zoekveld.


Forum

hier kan je met mede eigenaren discusieren over verschillende mijnmaffia onderdelen.

Berichten

Hier zie je alle prive berichten die je vanaf het forum hebt ontvangen, ook kan je in de outbox vinden wat jij hebt verstuurd!
Zo nu denk ik dat we het meeste hebben beschreven van de mijnmaffia site, en gaan nu een aantal tips geven om jou spel tot een succes te brengen.


1, Koop voor je je spel lanceerd alle update's en een eigen domeinnaam. Dit omdat je site dan overcompleet is en er vanalles valt te doen. ook werkt het beter om op een .nl domein naam uit te komen als een site met http://www.mijnmaffia.nl/iMobster

2, zorg ervoor dat je een mooie layout uitzoekt en daarvan de header mooi aanpast, een voorbeeld van een mooie header is:

klik erop voor betere kwaliteit.


deze header ziet er netjes verzorgt en clean uit, heeft een strakke look en uitstraling. Maak jij een erge drukke header dan gaat het geheel er nogal rommelig uitzien.

3, de voorpagina van je pagina is ook zeer zeker belangrijk, hoe mooier je voorpagina is, des te sneller zullen de spelers zich willen aanmelden op jou spel. Zorg ook altijd dat je iets unieks maakt en niks steelt van anderen. dit is ook een belangrijk onderdeel van je search engine optimalisation en zal je ook minder boete's opleveren. Een voorbeeld van een mooie unieke voorpagina vind je hier:

klik erop voor betere kwaliteit.


Wat je niet moet doen is van die voorpagina's maken met de tekst. (meld je hier aan want wij zijn een vet spel en jij moet belcredits kopen want dan word mijn spel nog vetter.)
Ook het gebruik van een spellingscontrolle programma is voor velen een verstandige optie.
Als ik mezelf neem bijvoorbeeld, en ik wil aanmelden op een pagina, en zie op die pagina al 10 typfouten. Dan heb ik mijn beslissing snel gemaakt, en word geen lid. Zorg ook dat je unieke teksten hebt. Dit vindt google namelijk heel fijn, en aangezien google op dit moment van schrijven de beste positie heeft wil je er alles aan doen om het google naar zijn zin te maken. Google is je beste vriend op vele raakvlakken! lees ook punt 5 hieronder aandachtig door.

4, Maak een paar leuke banners voor je site, dit om je spel te kunnen promoten, je kunt hierbij kiezen voor een statische banner of een banner met bewegende onderdelen. bij lancering van iMobster.nl had ik gekozen ervoor maar even een statische banner te maken; hieronder zie je weer een leuk voorbeeld. binnenkort zal ik deze tutorial updaten met mooie flashbanners.


klik erop voor betere kwaliteit.5, Nu je je spel hebt ingesteld komt er minder leuk werk, maar zeer zeker belangrijk.
Je gaat nu je Seo regelen voor je site, Search Engine Optimalisation. dit geschied op vele manieren. Te beginnen met de layout van de site die het beste op dit moment in xhtml valid gemaakt kan worden. echter heb je daarmee niet zoveel van doen tenzij je een eigen layout laat ontwerpen.

Daarna begin je als je die update hebt gekocht bij de optie domein om je title, metatags (meta zoekwoorden noem ik ze liever) gaat invullen. Let hierbij op dat je er maar 20 invult komma gescheiden, meer worden er toch niet opgenomen door zoekmachine's. de meest gebruikelijke zijn. Criminals, maffia, game, rpg, enz enz.

Het is dan daarna van belang dat je linkpartners gaat verzamelen, het is hierbij van belang dat je het beste gerelateerde linkpartners zoekt, gerelateerd betekend aansluitend aan het onderwerp van jou site. het beste is dus andere spellen, gewone spellensite's en startpagina's. hoe hoger de pr van je linkpartner des te leuker vind google dat! Let hierbij op dat je niet lukraak iedereen gaat mailen voor linkpartner maar probeer voor jou kwalitatief goede links te sparen. Google vind het fijn als jij linkt van site a naar b en site b linkt terug naar site a. Dan heb je ook nog ABC linken, dit vind google nog leuker en werkt nog beter om hoog te komen op ja metazoekwoorden (metatags)

ABC linken kan alleen als je meerdere website's hebt. Ikzelf heb ook een aantal abc links onderandere http://www.newcriminals.nl zij linken namelijk naar 2 van mijn spellen en ik link de website newcriminals vanaf een stuk of 8 andere kwalitatieve link website's. Op deze manier krijg je oneway links naar jou site! Google vind oneway links nog beter. A linkt naar b en b linkt weer naar a. Met abc linken linkt a dus naar b en krijgt daar een link voor terug van site c. Dit klinkt misschien moeilijk maar als je het een paar keer leest begrijp je het!

Let hierbij op dat als je linkpartners gaat verzamelen dat je er niet teveel spaart per maand anders denkt google dat je een spammer bent en plaatst je site in de google sandbox. Als je iets niet wilt is het in de google sandbox komen. De sandbox zorgt er in eerste instantie voor dat je op je zoekwoorden hoog scoort. Daarna gaat het varieren, en dan kom je weer achteraan de statistieken voor dat zoekwoord. dus als jij wilt gevonden worden in google op bijvoorbeeld het woord criminals word je dan bijna niet meer gevonden op dat woord. Dat is dus iets wat je moet proberen te vermijden. Op het moment dat ik deze guide schreef heb ik me 2 maanden actief ingezet voor iMobster en was hier ook dagelijks vele uurtjes mee bezig. Op 2 maanden tijd heeft dat voor iMobster.nl betekend dat we een pagerrank van 2 hebben behaald en we in de zoekmachine http://www.google.nl op de 11de plek staan als men intypt in de zoekbalk het woord MaffiaGame. 19de als men het woord Maffia Game intypt. Let op de spatie.

Hieronder kun je kijken of er al veranderingen zijn!

Maffiagame zonder spatie!

[url=http://www.google.nl/search?hl=nl&rlz=1T4GGLL_nlNL359NL359&q=maffia+game&start=20&sa=N]Maffia game[/url] Met spatie!

Wil jij in zoekmachine's zonder de metatags gevonden worden op bepaalde woorden die jij voor jou website uitkiest zul je ook aan je linkpartner moeten vragen of zij je willen plaatsen als dat zoekwoord. Hiermee bedoel ik dat als zij het woord maffiagame linken aan jou website.
vb.
Maffiagame
Gangsters
Criminals

Als je zo laat linken als bovenstaand zal google dit waarderen en je op die zoekwoorden beter positioneren in hun rankings. dus als iemand dat intypt bij google zal jij steeds beter gevonden worden op die woorden. Heb je er uiteindelijk genoeg zul je dat zien doordat je uiteindelijk misschien wel de eerste plek behaald in google op dat woord. Als je dan denkt dat je kunt stoppen heb je het goed mis. Die doet namelijk ook aan linkbuilding en zal een wedstrijd met je aangaan om zijn plekje in google te behouden.

6. Promoten, Een vraag die vele hebben is hoe te promoten. Je kunt op verschillende manieren je site promoten. Denk hierbij aan de msn invite van je site. Of laat ze het bericht uit de msn invite verspreiden onder sociale netwerken. Zorg dat je wel je leden goed opvoed door ze niet te laten spammen. Er zijn ook namelijk mensen die veel geld betalen voor promotie en jij gaat dan hun leden stelen. ja stelen dat is het gewoon!!! wat we in deze guide zometeen ook gaan bespreken.

Neem jij actief deel aan forums, zet dan je link in je onderschrift, zo maak je kans ook daar weer leden te werven, en elk lid is er 1. ze zijn voor mij heel kostbaar in elk geval! Of misschien wil je je wel zoveel moeite nemen als ik en schrijf je een mooie guide zorg wel dat je geen nutteloze posts gaan doen. Zorg dat je een positieve bijdrage levert aan de community!

Wat je ook kunt doen, is een mailing aankopen bij andere site's. Kijk hiervoor ook eens op het forum van mijnmaffia.nl bij handelsmarkt! Ook kun je met je maffiapunten bezoekers kopen op de mijnmaffia website en word jou spel gepromoot op verschillende manieren.

Je kunt ervoor kiezen mailingen aan te vragen op grotere advertentie site's of een campagne te starten bij een affiliate marketing bedrijf. Enkele van deze bedrijven zijn Daisycon, m4n , adpepper media, sevbo md en zo zijn er nog veel meer. Voor mij krijgt daisycon en adpepper hierin een streepje voor omdat ze hun systemen goed op orde hebben.

Voor een bedrag van pakweg 850 euro per jaar, plus kosten per lid wat word aangemeld kan je hier een campagne starten. Het voordeel hiervan is dat elke webmaster bij jou geld probeert te verdienen om leden aan te melden.
Dus je hebt kans dat je op heel veel website's komt met je banner, en ook in nieuwsbriefleden van webmasters. Sommige hebben ledenlijsten met echt super veel leden.

Ikzelf heb dit nog niet gedaan met iMobster.nl maar dit staat wel in de planning. Echter alvorens dit te doen zal ik zelf een unieke layout maken voor de site. Dit omdat je dan nog beter voor de dag komt. Resultaten zullen we dan gaan bijhouden in dit topic. Uniek is hierbij het Keyword!


Ben jij minimaal 18 jaar en heb jij een k.v.k nummer kun jij je aanmelden ook als webmasters en geld verdienen met campagnes van andere website's. Als je het goed aanpakt gaan hier enorme bedragen in om.


Wat je echter niet moet gaan doen, is spammen bij andere spellen, dit is echt zo een lage actie en nog strafbaar ook. spam is en blijft strafbaar en in mijn ogen zou er nog feller tegen opgetreden moeten worden. denk er eens bij na dat jou site groter is geworden door het hele vele werk wat je hebt moeten doen zoals hierboven beschreven. En dat je misschien ook al veel geld hebt betaald voor reclame voor je spel. En dan komt er zo een spammertje op je site en ben je 5 leden of meer kwijt inneens. Geloof me, daar ben je niet blij mee dan. Ikzelf heb tot nu toe al ongeveer 100 leden moeten verbannen voor spam.

Je kunt ook een hyves groep aanmaken voor je spel bijvoorbeeld en die verspreiden onder hyves, ikzelf heb http://www.maffiagames.hyves.nl


7. speel als admin en crewlid altijd eerlijk, ga jezelf niet veel geld, power of wat dan ook geven. De meeste leden schrikt dit af. Zorg dat je veel actief bent op je eigen spel. En geef eens af en toe wat cadeau aan je spelers.

Ik zal met en met deze guide aanvullen en verbeteren daar waar ik kan. Herhaaldelijk terugkeren voor tips is misschien ook handig, en natuurlijk als naslagwerk voor als je iets niet meer weet.

Donatie's in de vorm van mp zijn altijd welkom en zullen mij het gevoel geven dat je iets hebt gehad aan deze guide! Ik weet zeker dat je er iets aan hebt! donaties kunnen naar http://www.iMobster.nl

Iedereen veel succes gewenst met hun website en een maffiale groet!

Laatst gewijzigd door Simit op 2010-01-12 1:43 PM.