killer3

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
Welkom!

Hartelijk welkom op FracticalDream, hét beste gratis online XXL RPG Maffia spel van Nderderland.

FracitcalDream is een zeer uitgebreid online RPG Maffia spel dat in 2010 is gestart en gaandeweg uitgegroeid tot een groot spel. Inmiddels tellen we alweer bijna 2.000 leden! Het spel is 24/7 te bespelen via je Internet browser en kan volledig gratis bespeeld worden. Er zijn vele (unieke) speel-opties waardoor je nauwelijks uitgespeeld raakt.

Maak gratis een account aan,speel gezellig mee en ontdek wat FracticalDream speciaal maakt!

Regelmatig worden er acties/events gestart,updates uitgevoerd om het spel nog leuker te maken,en het interessant te houden.

In dit maffia browser spel stap jij in de schoenen van een échte crimineel. Door in rank te vorderen, krachten te verzamelen en respect af te dwingen groei je langzaam maar zeker in deze criminele wereld. Je zult veel criminaliteit moeten plegen om te kunnen overleven en geld te verdienen. Zorg dat je respect krijgt, maak vrienden en richt eventueel een familie op. Ga slim te werk en neem de macht over! Maak vervolgens kans op mooie prijzen.
 

Fracitcal_dream

 

meld je snel aan en maak kans op 5.000.000 bank geld!
Er worden 3 nieuwe leden uitgekozen die ze krijgen.
We laten hieronder weten wie ze heeft ontvangen. 

1. Onbekend

2. Onbekend

3. Onbekend

Start direct met:
€750.000 cash-/1.500.000 bankgeld 5 VIP dagen 40 credits per actieve dag 12u bescherming

 
 

Laatste nieuws

warom fractical_dream  2009-11-03 4:23 PM

diadora
Wat?

Fractical_dream is een steeds groter wordende tekstgebaseerde online game over het leven gangsters en de maffia. Alleen door slim te spelen, anderen te bedriegen en risico's te nemen kun je de top bereiken.

Waarom?

Fractical_dream is een zeer verslavend maar gratis spel waarin je helemaal op gaat. Je speelt met, en tegen meer dan 100 andere spelers in 1 grote maffia wereld. Mede daarom is er een hechte community met een uitgebreid en actief forum waar over van alles wordt gepraat.

wat is ons doel

We streven er naar een zo realistisch mogelijke game neer te zetten. De opties zijn eindeloos, maar blijven altijd dicht bij de realiteit van de echte gangsterwereld.

Wat kost het?

Het is 100% gratis! Om het spel rendabel te houden zijn er wel betaalde opties, maar geen daarvan zijn verplicht. Alle opties zijn voor alle leden beschikbaar, ook als je niks wil betalen. Dus als jij gratis wil spelen dan kan dat!


Hoe ziet het er uit?

Hiervoor kun je even bij de screenshots kijken. Verder kun je de game natuurlijk pas echt goed ervaren als je je gewoon aanmelden.