Welkom!


Welkom in de wereld van GTAONLINEGAME...

Dit is een Online op Tekst Basis gemaakte Multiplayer Game. Waardoor je met het kopen van wapens en het krijgen van Gangsters, de beste speler van het spel moet worden.

Bij de meeste wargames draait alles om de power die je hebt. Hier heb je wel power, maar is dat niet het allerbelangrijkste. Het vermoorden van andere leden en dus het verdienen van eerpunten is het belangrijkste in dit spel!

Daarnaast kan je eigenaar worden van verschillende landen, casino eigenaar worden, je eigen bende oprichten en jezelf ontwikkelen in de ultime onderwereld.

Denk jij dat je het aan kan? Meld je dan aan of als je al een Account hebt Log in!
The GTA Place - Your #1 Place For GTA..::Multi Theft Auto::..GTA San AndreasGTA Warehouse :: gtawh.comGTA-Series.com - The Grand Theft Auto Series NetworkGTAPortable.com - Covering Liberty City Stories from every angleGTAGaming.com - Organized Crime At Its Best - #1 Resource for Grand Theft Auto!GTA Domain -   Home - Main - Now with GTA IV and GTA Liberty City Stories!GTA-SanAndreas.comGames-UnleashedGTAgames.nl - The Dutch Grand Theft Auto website!GOURANGA! - A Grand Theft Auto News & Resource Site

 


 

Geachte leden van GTA IV Online game,

Sommigen van jullie hebben het wellicht al gezien aan de signatures of in de MP fora, er is een nieuw subforum geopend in het MP:Clans forum. Het forum heet "IV Open Tournaments". Graag praten we jullie even bij over de opzet, de achterliggende gedachte en daarbij ook het doel van het subforum, en hoe een "IV Open Tournaments" avond eruit zal zien!

De opzet
"IV Open Tournaments" is bedoeld als een maandelijks toernooi voor héél GTAForum. Iedereen kan zich inschrijven, of je nu dagelijks de GTA IV multiplayer speelt, of als je dit nog nooit hebt gedaan. Iedere maand zal de crew achter IV Open Tournaments een nieuwe match aankondigen. Dit kan van alles zijn; Ze trappen af met een
Tournament Deathmatch op vrijdag 26 juni om 19.30 uur, de maand erna een Tournament Race, en zo is er iedere maand een leuke multiplayer-mode te spelen, op alle platformen precies dezelfde settings. Voor ieder wat wils dus! Uiteraard valt er ook wat te winnen!

De achterliggende gedachte
Jacky-2007, clan coördinator van Death Incorporated, is de inititiefnemer voor "IV Open Tournaments". Eind 2008 begon hij een lobby voor een samenwerkingsverband tussen de grootste clans. Grotendeels motivatie hiervoor was de nogal concurrerende, ietwat vijandige sfeer in de Multiplayer fora. Het werd tijd om samen met de andere twee grote clans, LibertykillerZ en KIWI United, een voorbeeldfunctie te gaan bekleden. En dat is gelukt! Met de hulp van GTAForum in de vorm van moderator
Svenie zijn ze snel van start gegaan.

Daarnaast is de opzet van de Open Tournaments een hele dikke middelvinger naar Sony, Microsoft en de PC-producenten, aldus Jacky-2007. "De grote bedrijven in de industrie willen niet dat we tegen elkaar online spelen? Ok! Maar hier doen we het anders! De IV Open Tournaments en de daarbij behorende Wall Of Fame is zo opgezet, dat er per platform een winnaar uitrolt, en degene van die drie winnaars met de hoogste score krijgt een extra Award voor de overall prestatie. Op directe wijze met verschillende platforms multiplayen, nee, dat kunnen we helaas niet. Maar wij pakken het zo aan, op indirecte wijze, dat het wél kan op GTAForum. Pech voor de gamingindustrie!"

Hoe een avond eruit ziet
De drie clans die de crew vormen, zijn gespecialiseerd op hun "eigen" console, en verzorgen daarvoor de hosting. De KIWI United op de PC, de LibertykillerZ op de PS3 en Death Incorporated op de xbox360.

Een avond zal ongeveer een uurtje tijd in beslag nemen. Een tournament bestaat uit drie tijdsvakken: 20 minuten match, 10 minuten pauze, en nog eens 20 minuten match. Vervolgens zal de crew op het forum gelijk een Aftermatch-topic openen, waar nagepraat kan worden. De crew komt ook online op het forum, en zal dan starten met het uitdelen van de Awards in de Wall Of Fame. Ook wordt zo snel mogelijk de Gallerij opgevuld met screens en video's, zodat iedereen zijn eigen acties na kan zien.

Nieuwsgierig genoeg?
Hier vindt je het IV Open Tournaments subforum. Er valt al genoeg te zien en te lezen, je kan je aanmelden, en uiteraard kan je al je vragen kwijt in het daarvoor bestemde "Vragen en 


LINKS


 

WikiGTA - De Nederlandse WikiGTA Walkthrough PatrickW GTA-Modding GTAForum Verhalen Oceans Weekly News Mafia Stories Green Light District

Phost.nl - Claim je eigen domeinnaam voor ? 7.95 per jaar!

 


InloggenNog geen account? Aanmaken Wachtwoord vergeten? Opvragen

Leden

Linkpartners