Regels

 

Gedragsregels

Ieder lid dat deelneemt aan het spel zal zich te houden hebben aan deze regels. Er zal geen uitzondering gemaakt worden.
In geval van overtreding zijn wij genoodzaakt de desbetreffende persoon hierop aan te spreken en zonodig tot bestraffing over te gaan.


Ongepast taalgebruik:
 
Alle taalgebruik binnen de website van YourMafiaWay wat racistische, sexuele, beledigende/kwetsende of discriminerende inhoud bevat, vatten wij op als ongepast taalgebruik. Eén van de meest voorkomende overtredingen is het gebruik van ongepast taalgebruik met aanleiding van het niet meewerken aan een gunst voor de overtreder.
Dit wordt in het eerste opzicht niet zwaar bestraft. Met een waarschuwing komt de overtreder er na de eerste keer vanaf. Als men voortdurend over de grens gaat, zijn wij genoodzaakt in te grijpen, en hierbij toegang tot de website te beperken (Verbannen) of het verwijderen van het account.


Bug misbruik
 
Het is natuurlijk mogelijk dat er ergens in het spel een foutje voorkomt. Het is dan niet de bedoeling hier misbruik van te maken.
Indien je toch naar het niveau valsspeler zakt, is een permanente verbanning of verwijdering van het account onvermijdelijk. Hierbij zullen wij een excuus als 'Ik wist het niet' natuurlijk niet snel geloven.


Reclame & spam
Het maken van reclame of spam is ten strengste verboden. Wanneer men links plaatst naar websites van derden, worden die meteen verwijderd of gecensureerd. De auteurs van spam krijgen meteen een communicatieban. Als het te ver gaat kun je een ip-verbanning verwachten. Ook tolereren wij niet dat er op andere maffia spellen reclame wordt gemaakt. Hier staat ook gewoon een straf op.


Wachtwoord
Houd
je wachtwoord ten alle tijden geheim. Geef je hem toch, is dit geheel eigen risisco. Zien wij het, wordt je even flink wakker geschud. Hoe? Dat merk je wel na onze maatregelen.

De Grote Raad (Crew)
De Grote Raad is ervoor om toe te zien op de activiteiten in en rondom YourMafiaWay. Wij zijn er onder andere voor vragen, ideeën, onderhoud en regelovertreders. Wij proberen onze taken zo snel, maar zorgvuldig mogelijk te verrichten. Als het behandelen van een kwestie (te) lang duurt, is dat geen reden om boos te worden. We zijn immers geen machines.


De straffen kunnen zijn;
- Waarschuwing
- Communicatie ban (tijdelijk tot altijd) Je kunt dan verder spelen, maar niet meer communiceren.
- Permanente ban (tijdelijk tot altijd) Je kunt dan niet meer inloggen, hoelang? Dat bepalen we dan wel weer.
- Verwijdering (dag dag account)

 

InloggenVerbinden met Facebook
Nog geen account? Aanmaken Wachtwoord vergeten? Opvragen

Leden