Welkom!

Spam & reclame is op deze site verboden. Op andere maffiaspellen reclame maken voor deze site is ook niet toegestaan!
Het is ook niet toegestaan om op deze site over andere (maffia)sites te praten. (tenzij deze onder linkpartners staan)

2}Het is verboden om op deze site (email) adressen, telefoon nummers, m.s.n, h.y.v.e.s, twitter of iets dergelijks te verspreiden. Op een andere manier proberen om gegevens van een persoon te krijgen is ook niet toegestaan!

3}Crewfunctie ‘Owner’ speelt het spel niet mee. Deze kunnen niet moorden/ vermoord worden, en zullen normaal gesproken geen beheer hebben, tenzij het om een actie gaat.
Andere crewfuncties spelen het spel gewoon mee. Deze hebben géén rechten die hun in het spel kunnen bevoordelen en kunnen dus net als een gewone speler moorden, vermoord worden, beheer hebben en prijzen winnen!

4}Op het spel worden alleen de talen Nederlands en Engels gebruikt. Andere talen zijn niet toegestaan!

5}Stelen, familieroven, aanvallen, moorden, families uitroeien, van familie overstappen etc. zijn mogelijkheden in dit spel. Iedereen kan gebruik maken van deze opties. Wil je hier geen gebruik van maken, prima. Maar wordt niet boos als iemand anders deze spelonderdelen wel gebruikt! Ook al is het soms niet leuk, het hoort bij een maffiaspel en dat is hier niet anders.

6}Per 1 keer per week mag je één keer dezelfde speler vermoorden. Dit om pesterijen tegen te gaan! In de moordlogs kan je zien of je een speler al hebt vermoord in de voorgaande week. Of je maakt gebruik van je kladblok. (handig voor als je een actieve speler vermoord)

7}Het is niet toegestaan om medespelers zwart te maken bij andere spelers/ spelers tegen elkaar op te zetten! Heb je een geschil met een medespeler dan los je het onderling op in een pm, of je meld het bij een crewlid! Betrek je hier wel andere spelers bij dan zijn de gevolgen voor jezelf! Vinden andere spelers het nodig om zich hier in te mengen, ook dan De gevolgen zijn voor jezelf!

8}De chat is bedoelt om op een normale manier met elkaar te communiceren. Niet om ruzie te maken of eindeloze discussies te voeren. Wie zich niet kan gedragen in de chat blijft buiten de chat!

9}Schelden, vloeken of ander grof taalgebruik is niet toegestaan! Ga respectvol met elkaar om.

10}Iedereen speelt voor zijn/ haar eigen account!
Het is niet de bedoeling om andere spelers te bevoordelen omdat je zelf niet meer kan winnen, het een andere speler zo graag gunt of omdat je zelf niet (meer) speelt of (tijdelijk) stopt met het spel. Een dergelijke donatie aannemen, of veiling kopen levert je niets op. Dit wordt teruggezet op het rechtmatige account!
Normale donaties & veilingen bijv. in verband met moorden of iets dergelijks zijn gewoon toegestaan.

11}Het is niet toegestaan om met meer dan 1 account te spelen! Heb je familie dat op hetzelfde IP-adres wil spelen, dan moet dit worden aangegeven bij de crew. Onbekende dubbel accounts worden verbannen!

12}Het is niet toegestaan om te doneren of te veilen naar hetzelfde IP-adres. Ook niet doormiddel van een tussenpersoon!

13}Iedereen heeft een eigen profiel. Deze kan je naar je eigen ideeën aanpassen. Op het profiel mag geen reclame worden gemaakt voor andere (maffia) games! Ook is het verboden om seksistische, haatdragende, discriminerende of racistische dingen op je profiel te zetten!

14}Van de objecten President, gevangenis, mag een speler maximaal 6 in bezit hebben. Dus maximaal 6 presidenten, 6 , gevangenissen en . . .
Kogelfabriek en ziekenhuizen Casino's mag je zoveel in bezit hebben als je wilt.

15}Het is verboden om iemand te beschuldigen van vals spelen. Heb je het vermoeden dat iemand vals speelt, meld dit dan bij de beheerders van dit spel! Tevens is het verboden om deze site in een kwaad daglicht te stellen/ te beschuldigen van zaken. Wij als crew zetten ons in om het spel eerlijk te houden. Heb je het idee dat er iets niet klopt , meld dit dan bij de eigenaren. Wij kunnen alles zien, en zo nodig ook duidelijkheid geven.

16}Per 24 uur kan je 50 andere gangsters aanvallen, en 6 keer dezelfde persoon. 1 keer in de 8 uur kan je iemand vermoorden. Heb je iemand vermoord dan moet je dus 8 uur wachten voor je weer iemand kan aanvallen. Tenzij anders aangegeven!

17)wij als eigenaars zijn niet verantwoordelijk voor minderjarige personen die misbruik maken van de telefoon bank of op welke manier dan ook
________________________________________________

Deze regels zijn niet moeilijk om na te leven, en zijn er ook niet voor niets. Hierover discussiëren heeft dus ook weinig zin.
De regels kunnen ten alle tijden worden aangepast!

 

 

 

 


  •