Welkom!

 Wat is Gangsofmaffia.nl?

Een maffia-spel gebaseerd op klikken. Het is 24 uur per dag (24/7) te bespelen, en is grootendeels gratis. Je probeert de beste te worden in alles. Drugs smokkelen, misdaden plegen, missies klaren, auto's stelen en nog veel meer! Werk je tot bovenaan met de meeste power van iedereen. Je kunt ervoor kiezen te betalen voor dit maffia-klikspel. Daarvoor heb je toestemming nodig van je ouders (indien nog geen 16). Waarom zou je bellen? Voor leuke en handige extra's, zoals bijvoorbeeld een kluis waar je je geld in kunt stoppen, geld, VIP-dagen, Privé Jet, etc. Daarvoor moet je zelf maar kijken bij het ''Wisselkantoor.''

 

Waarom zou ik dit spelen?

Omdat het een erg gezellig spel is, met al meer dan 1.000 leden. Het is makkelijk bespeelbaar, en altijd online, behalve als er onderhoud is, dan zul je even moeten wachten, maar dit komt niet vaak voor. We gunnen de leden natuurlijk altijd van harte, maar soms zul je ook je grenzen moeten weten. De crew treedt snel op, als je in de fout gaat, zoals hackt, bedriegt, of pest. Ook loverboys worden meteen gemeldt aan de politie. Daarom, is het hier zo fijn spelen. Het ziet er allemaal goed uit, en tegen spammen wordt altijd bestraft. Er kunnen ook bans worden uitgedeeld als je je niet aan de regels houdt, zo zie je maar weer dat Gangsofmaffia.nl een spamvrij, ruzievrij, hackvrij spel is.

 

Als ik nou eens begin aan dit spel, wat krijg ik dan?

Natuurlijk krijg je wat! Dat zullen we je nu vertellen:

- 7 VIP-dagen
- 50 belcredits
- €2.500.000
- €2.500.000
- 24-hours protection

 

 

Een frisse start op Gom.

Wij, het team van Gangsofmaffia.nl wensen jouw een leuke, en frisse start op dit gangsterspel.

 

 

 

... Welkom!

 

 


Laatste nieuws

Nieuws: Weer in de gevangenis..  2010-12-24 11:04 PM

BBB
Na de reset hebben we eens nagedacht over het begin. Nu je misdaden moet doen, auto’s moet stelen, etc om verder gaan in je ontwikkeling (%) zal je de eerste paar keer vaker vast zitten, omdat je minder slagingskans hebt, hiervoor ga je de gevangenis in! Da’s minder, maar we hebben daar iets voor gedaan..

Zit je nu in de gevangenis, kun je:
- Profielpagina’s bekijken van andere leden,
- Statistieken bekijken,
- Handboek bekijken,
- Berichten lezen/ plaatsen op het forum.

Veel plezier in de gevangenis, waar het natuurlijk nooit leuk is.


TEAM Gangsofmaffia.nl
Nieuws: After the reset  2010-12-24 11:01 PM

BBB
Vandaag heeft er een reset plaatsgevonden. Dit is de laatste van het jaar! De volgende reset zal volgend jaar met kerst zijn om boze klachten te vermijden.
Iedereen staat nu op 0, en zal zich zelf weer hoger op moeten werken in deze maffiawereld! Gangsofmaffia.nl is aan een nieuwe periode begonnen!
Iedereen heeft natuurlijk de beginopties gekregen, zoals ’n paar vip dagen, wat geld, en bescherming!

Veel succes gewenst.

TEAM Gangsofmaffia.nl
Update: Minirace  2010-12-24 12:57 PM

BBB
Ontspan even van je klikken, en rijd een rondje in je nieuwe auto op onze unieke racebaan. Je kunt er veel geld mee winnen als je de finish haalt! Maar: je kunt ook je auto verliezen, da's dan jammer.

Nieuw parcour! Test het dus snel!


TEAM Gangsofmaffia.nl
Nieuws: de 1.000  2010-12-24 12:56 PM

BBB
We zullen t/m 1 februari 2011 op de 1.000 leden blijven staan, we verwijderen inactieve accounts, dus de allereerste leden, die nooit meer online komen. Was jij hier als een van de eerste? Maak dan weer een account aan, en play!


TEAM Gangsofmaffia.nl
Nieuws: Comeback  2010-12-22 11:55 PM

BBB
Gangsofmaffia.nl is terug, en hoopt ook dat jij terugkomt. We zijn 'n beetje inactief geworden, maar we gaan hiervoor zorgen! Help jij ook mee? Kom weer eens kijken! Binnenkort grote veranderingen aan de site, crew, en mogelijkheden.


TEAM Gangsofmaffia.nl

Screenshots