killer3

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
gangster

Word een gangster in de wereld van Qrimewars united!.

De maffia is leden aan het werven.

Gangsters en families zijn harde noten om te kraken, en je hebt het nodige lef en strategie nodig om te overleven en een sterke maffiabaas te worden. Het is geen gemakkelijke taak om een maffiabaas te worden… Je zult stalen zenuwen moeten hebben, een echte player moeten zijn, en je tot de top moeten worstelen, als je Capo di tutti capi – de don van alle dons, wilt worden. 

Qrimewars is een uniek maffia spel. Je zult beginnen als ‘Groentje’ en alle andere rangen moeten doorlopen om tot de top van het spel te kunnen gaan behoren (als de andere gangsters je niet eerst omleggen!).

Ok, let the games begin!

Steel een prachtige glanzende Cadillac, begin met drugs smokkelen en ga met wat vrienden een bank in de buurt overvallen… Misdaad loont! Niet tevreden met de normale alledaagse maffia activiteiten? Kijk dan wie er kandidaat staat voor een bezoekje van een huurmoordenaar! Als moorden niet goed genoeg voor je is kun je altijd nog drugs dealen of stelen naar behoefte. Als je maar hard genoeg werkt, zal je jezelf op een dag terugzien als don!

Dit MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) spel is het beste gangster spel op het Internet, waarin strategie, ordinair geweld, gangsters, en maffiozen van Groentje tot godfather gecombineerd worden. Je kunt volledig gratis spelen zolang en wanneer je maar wilt, helemaal verwijderd van de hedendaagse wereld van AK47’s, Uzi’s, terroristen en wat je verder maar kan bedenken. Hiervoor in de plaats heb je in dit spel een wereld gevonden waarin duistere ridderlijkheid regeert, en waar eer en respect even belangrijk zijn als geweld en duistere plannen.

Bevrijd je vrienden uit de gevangenis, of ga samen auto’s en vrachtwagens overvallen op ''waardetransport''. Als je geluk hebt krijg je misschien wel een truck te pakken met de omzet van een casino! Maar aan de andere kant, als je wat minder gelukt hebt, wie weet wat er dan kan gebeuren… Misschien krijg je de Hell’s Angels dan wel op je dak, of een oud vrouwtje dat je probeert te verleiden.
Wil je weten hoe het is om een gangster te worden? Het is volledig gratis om dit spel te spelen!