Screenshots

 
 
 

Welkom!

Rebelwars - De gratis online RPG maffia game

Rebelwars is een text based / tekst gebaseerde RPG (role playing game) ook wel MMORPG (massively multiplayer online role playing game) of criminals game genoemd. Via de webbrowser kan je online spelen vanaf elke computer via internet.

Speelwijze

Op Rebelwars is het altijd wel gezellig. Veel medespelers zijn actief in de minichat en helpen elkaar in het spel. Het spel draait om respect en gezelligheid. Kom je hier met kwade bedoelingen dan ben je hier op de verkeerde plek! Werk jezelf op van Beginneling naar President in het spel. Nadat je je hebt aangemeld is het raadzaam om de regels te lezen.

Families

Je kan spelen in familieverband, waarbij je weer kan kiezen tussen je aansluiten of zelfs je eigen familie starten!
Geniet hierdoor van de bescherming van je familie, start oorlogen, of werk je gezamenlijk op tot de sterkste familie van de ronde! Zo kun je ervoor kiezen om samen met je familie op jacht te gaan, andere families te beroven en natuurlijk creeër je hiermee ook vrienden binnen deze online maffia game, wat net zo hard nodig is als in de echte maffia wereld!

Geld verdienen

Weet jij genoeg inkomsten te creëren door auto′s te stelen en door te verkopen, drugs handelen en het plegen van misdaden en overvallen? Ook kan je gokken op voetbal wedstrijden, handelen op de beurs, farao omleggen, verdachte pakketjes zoeken en chinesen smokkelen. Wil jij je medegangsters van hun geld beroven of ze zelfs (virtueel) omleggen? Alles is mogelijk in deze online maffia game.

Missies

Zodra je begint kan je gelijk beginnen met het starten van en missie. Telkens na het behalen van een missie krijg je een beloning en kreeg je een nieuwe missie. Ook zijn er in het spel doelen te behalen die ook beloond worden door geld. Naast de missies en doelen heeft rebelwars elke week een weekopdracht. Deze weekopdracht maakt het spel nog leuker en hiermee kan je extra geld en/of belcredits verdienen.

Aanmelden is helemaal gratis! En kom je er niet helemaal uit, stel je vraag dan in de minichat, waar je altijd zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

Laatste nieuws

Nieuw! Lotto spelen (in plaats van de Lotterij)  2011-12-01 8:27 PM

Rebel
6x per week vindt er een trekking plaats. Elke dag zullen de getallen om 20:00 bekend gemaakt worden. Meteen na de trekking ontvang je een privébericht met het resultaat. Eventuele winst wordt automatisch bijgeschreven op je account! De Lotterij is vervangen door de Lotto. Missie 18 + Lotto = "Win op één dag met de Lotto (3 of 4 correcte getallen), én speel een casino failliet"
 
 

Inloggen

 
Gebruikersnaam

WachtwoordVerbinden met Facebook