saintsrowcrimes

U bent nieuw?

Maak dan snel
een speler aan!
Het verhaal

Er zijn vijftien jaar verstreken sinds je door je voormalige Saints-ploeg werd verraden. Wanneer je voor het eerst sinds die noodlottige dag uit je coma ontwaakt, ontdek je dat er niets dan wanorde heerst in het vroeger door jou geregeerde Stilwater. Je territorium is geclaimd door onbekende bendes, je duistere praktijken zijn overgenomen door rivaliserende groepen en je eens zo trotse 3rd Street thuisbasis is gesloopt door op geld beluste organisaties. Aan je lot overgelaten en onherkenbaar verminkt door de vele littekens in je gezicht ga je op zoek naar een plastisch chirurg en naar een nieuw leven in de straten van Stilwater.

In Stilwater ben je genoodzaakt je respect te verdienen en dat brengt een levensstijl met zich mee die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Je woning, je ploeg en je karakter bepalen wie je bent op straat en hoe anderen jou zien. Je image is net zo belangrijk als de beslissingen die je neemt in een stad waar valse bravoure en impulsief gedrag regeren. De enige constante is de behoefte aan een identiteit die jouw individualiteit benadrukt en die door je 12-kaliber wordt ondersteund.

Stijl en image zijn echter niet alles in een wereld waar één daad meer zegt dan honderd woorden. Soms is er meer voor nodig om de boodschap bij je vijanden over te laten komen en dan kan er wel eens lid van een rivaliserende bende onder een auto terecht komen... In Stilwater moet respect worden afgedwongen en hoe zou je dat beter doen dan door je vijanden met een lading explosieven te confronteren.

Je hoeft de strijd om Stilwater niet alleen aan te gaan. De Saints heersten eens als een broederlijke ploeg over de straten en hun terugkeer naar de top kan worden bevorderd door allianties te smeden. Het is nu eindelijk tijd om je op je rivalen te wreken en jouw ploeg opnieuw als de rechtmatige koningen van Stilwater te kronen

Leden