Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken!
 

Welkom!

Warbattle

Meld je aan en krijg:


€ 1.000.000 Contant Geld

€ 1.000.000 Bank Geld

10 Dagen Vip- Account

200 uitbreekbeurten

72 uur bescherming


Dit spel gebruikt geen energie of kliklimiet zodat iedereen door kan spelen!

Spelen met 2 accounts is toegestaan!

Voor het vermoorden van een Crewlid ontvang je € 100.000.000 !


Beroof, Moord, pleeg misdaden of maak de machtigste familie. Werk jezelf naar de top in deze Maffia game en wordt de Ultieme GODFATHER.


Wacht niet langer met je criminelen leven en Meld je hier aan!


Het verhaal

De maffia,

 

elke niet-crimineel schuwt ze. De mysterieuze criminele organisaties die bestaan uit meerdere afdelingen. Al in de 19e eeuw begon de paniek op het Italiaanse eiland Sicilië. Overvallen, moorden en gewelddadige berovingen: alles kwam aan bod. Negen van de tien keer werd een zaak niet opgelost, waardoor het wantrouwen tegenover de regering alleen maar toenam.

We bevinden ons in de eenentwintigste eeuw, en nog altijd is de maffia op deze wereld meer dan actief. In feite is het alleen maar erger geworden in verhouding met twee eeuwen geleden. Over de hele wereld zijn diverse maffia families gesticht die de ene misdaad na de andere begaan, er is geen houden meer aan. Auto's worden gestolen, waardetransportwagens zijn nergens meer veilig en de ziekenhuizen liggen vol. Komt er dan nooit een einde aan?

Moorden worden gepleegd zodat families en individuen zichzelf kunnen beteren en respect afdwingen bij de overige criminelen en criminele organisaties. Het is een kwestie van doen en snugger handelen. Veel maffiosi maken de fout door met gevulde zakken over straat heen te wandelen, en juist daar gaat het mis. Waarom pronken met roem en rijkdom terwijl de wereld stikt van criminelen die uit zijn op juist die twee dingen? Om jezelf staande te houden in de wereld van de maffia moet je geheimzinnig te werk gaan en op exact de juiste momenten kunnen toeslaan, alleen dan overleef en overwin je.

 

Uiteraard begin je als Groentje, alleen, met gerenommeerde of juist met minder gerenommeerde criminelen. Moorden laat men zoveel mogelijk aan anderen over, en tegelijkertijd ruimen ze iedereen die ook maar één misstap begaat op. Men groeit qua status, dwingt respect af, creëert rijkdom en kan steeds beter omgaan met wapens. Tegelijkertijd die beruchte nuchterheid uit blijven stralen om de rust en het geloof in de medemens te winnen. Vergeet niet: je naaste buurman kan een maffiosi zijn.