»Welkom

»Screenshots

Welkom!

Op deze website kun je online meespelen in een zeer uitgebreid en interessant crime-achtig maffiaspel. Jij moet proberen om de nummer één te worden.

Door in drugs te handelen en mede-criminelen uit te schakelen kun je de rijkste speler van dit spel worden. Nog niet overtuigd? Bekijk de screenshots aan de linkerzijde van de website.aanmelden!

Laatste nieuws

1.6 Release notes  2013-06-23 7:01 PM

Streadstone
Benieuwd naar wat er toegevoegd word en wat er verwijderd word? Hieronder is een lijstje te vinden met alle vernieuwingen! Het zijn er een hoop!

Naam
De naam WorldGang word veranderd naar WorldGang.com.

Talen
Vanaf 1.6 hebben we een nieuwe taal toegevoegd. Engels. Je kan nu switchen van Nederland naar Engels. Zo verwachten wij meer spelers, en ook meer uitdaging.

Facebook
Je kan vanaf 1.6 ook inloggen via Facebook. Deze optie is niet verplicht!

115gaming
WorldGang valt vanaf 1.6 onder 115Gaming. Meer informatie hierover komt binnenkort.

Prijzen
Vanaf 1.6 zullen wij weer verder gaan met prijzen uit te rijken per ronde. Jullie kunnen PC games verwachten voor Steam.

Guide
Je krijgt een handleiding om meer over het spel te weten te komen, maar ook zeer goede tips!

Layout
Een gloednieuwe layout met outgame, om nog meer het gevoel te krijgen dat je een echte crimineel bent!

Dat waren de updates voor de site, nu gaan we over naar de updates voor het spel! Die zijn natuurlijk het belangrijkste!

Openingstijden
Winkels krijgen vanaf 1.6 speciale openingstijden zoals op zondag zul je wapens pas later in de ochtend tot vroeg in de middag kunnen kopen.

Uitbreekbeurten
Met deze optie kun je je zelf uitbreken uit de gevangenis. Je moet natuurlijk wel eerst je uitbreekbeurten verdienen!

Live stats
Wanneer je iets koopt zie je dat het direct toegevoegd word. Dus als je bijvoorbeeld een item uit de wapen winkel koopt zie je direct je power langzaam omhoog gaan.

Lotto
Nieuwe casino-optie: Lotto! Lotto kan met geld of credits gespeeld worden.

Complete logs
Met deze update beschikken jullie over volledige logs waarin jullie alle cash-, bank-, kluis- en credit-transacties in detail kunnen opvolgen.

Levelsysteem
Na het bereiken van de laatste rank op WorldGang ga je nu over op een speciaal levelsysteem. Zo kan je van level 1 tot 120 door levelen zodat je je nooit meer hoeft te vervelen!

Huizen
Eindelijk is het zo ver! Huizen! Vele spelers wouden dolgraag huizen hebben maar wij zagen het nut er niet van in. Maar nu hebben we een speciaal systeem bedacht dat hartstikke handig is!

Russische roulette
Bij Russische roulette zetten spelers beurtelings een aantal credits in, tot iemand de speelpot hoog genoeg vindt om een gokje te wagen. Overleeft hij dit, dan ontvangt hij de inhoud van de volledige speelpot. Zoniet, dan is deze speler dood en gaat het spel verder met de overgebleven deelnemers.

Missies
Vanaf 1.6 kunnen jullie 60 nieuwe missies verwachten!

Interactieve plattegrond
Met deze optie kun je een plattegrond zien waar jij je bevind en waar je naar toe wilt.

Ik hoop dat dit jullie al een beetje opwarmt, we kijken er naar uit om 1.6 uit te brengen!
1.6 Aankondiging  2013-06-23 6:38 PM

Streadstone
Je leest het goed! WorldGang komt terug, en beter dan ooit. We gooien alle kaarten op de tafel en geven je een hele hoop vernieuwingen! Binnenkort krijgen jullie meer informatie over wat erbij komt, en wat er verwijderd word.